• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

K

krx pozega

Guest
Rizman daj pokaži dečkima kombajn... ;)
..tamo u susjedstvu sam ti bio po plug pa sam malo posliko tvoje ili čije već strojeve..nadam se da se neljutiš,imaš svoga klasa u temi kombajni..i taman kad sam išao po plug claas je krenuo u svoje prve kuruze...

S

Smixy

Guest
Rizman kaže:
ima vremena..... trenutno imamo akciju sijačica od 3000kn

Prije svega pozdrav svima na forumu. :D

"Rizman", kupio bih ovih dana žitnu sijačicu pa me interesuje odakle si.
Ja sam iz okolice Osijeka, pa ako nisi predaleko mogli bi se dogovoriti
da dođem i pogledam te tvoje sijačice. :)

M

MIHA

Guest
pozdarv svima ja sam novi slucajno sam nasao ovaj forum svidio mi se i ragistriro sam se

M

MIHA

Guest
jesam poljoprivrednik sam mislim clan sam obiteljskog gospodarstva stari je gazda posjedujemo 10 ak jutara zemlje i dobra 3ha vinograda
ev jedan moj traktor al imam ih jos 3 kad najdem slike na komp poslat cu ih
Obrisan neispravan link.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
pratim forum vec dosta dugo i evo da i ja konacno predstavim svoj traktor..

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

to sam sad isao slikat van. ceka buraza da dode s posla pa ide dalje orat-zato je tako zamazan :oops:
inace dolazim iz kutine. ove godine imamo 20ak jutara zemlje od cega nekih8jutara nase a ostalo smo zakupili.
kad operem traktor i kad uhvatim vremena stavit cu tu jos par slika.
za sad toliko od mene.. ;)

B

BobanNB

Guest
Mogao si ti sesti pa orati, a ne da ceka da dodje buraz sa posla pa na oranje. Treba pomoci malo ;)

R

Ratarko

Guest
@..ja..
Daj života ti napiši kakvu unutrašnjost ima taj Massey , da li je udoban ?
Ako može neka slika iz kabine , nisam nikada bio u tome traktoru pa samo da vidim .
Kakav mjenjač ima ?

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ove slike imam sad na kompu a poslje poslikam jos.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

prije njega smo imali imt 560. u usporedbi s njim ovo je avion.. znaci puno puno tisi,udobniji,bolji.
ima 2 mjenjaca. na lijevom ima 4 brzine i spore,a na desnom radne i transportne brzine i iste takve rikverce. +1brzina sta se salta bez kvacila.
tu u okolici ima nekoliko takvih mf-a.
nas,jedan 3060,u selu jedan 3085 i malo dalje jos jedan 3060 i jedan 3070 tako da tu u okolici to bas i nisu rijetki traktori..

Najnoviji postovi

Na vrh