• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Re: Naš vozni park

zsolin lijep izgleda MF, nebi nikada reko da ima 107 ks :shock: ,,izgleda žešće 8) ;)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

Ima 100ks po DIN-u. 3090 ima 107, e sad jedino ako mu je mjenjan motor pa stavljen jači. Imao ga čovjek u susjednom selu i rek mi da je imao 100ks. Prodao ga zbog getribe. Crko, popravio i udao traktor. Znam da je dao za getribu cca 3500€

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

nekako mi ovaj MF lici kao da ima 130ks a ne 100ks..
netko ga lijepo "nafrizirao" svaka cast :mrgreen: 8) 8)
ovaj je kao tvoj..
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

E takav MF da je meni, dušo bi mi dao!!!!
To mi je jedan od ljepših MF-ova, stvarno prava pila!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

i meni bi lijepo kincio dvor..
ja sam htio kupiti 135ks MF ta serija ali onda sam nesto odusato..
ali ono je bilA PILA I POL..

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136

meni moj mf je stvarno pila..pa kazem da 50h odradim sa zadovoljstvom.....bas si evo narucujem XENON svijetla...negdje prije sam stavio zracnu sirenu i tako....ono volim imati tako nesta drugacije od drugih...
e decki jel znate sta su xenon svijetla?ak ne da vam pojasnim pa si olaksate rad.....

samo sto se tice mf-a kada sam ga kupio grijao se.....i tamo gdje je bio kod zg likovi su mu zapalili semering pa tako da mal kvasi ulje....steta-al ko ce ga rastavljat!
Inace ja promijenio termostate i nema sanse da digne temp...ni u oranju!

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

cini se da je na tvog netko stavio haubu od Mf-a serije 36xx inace svi imaju ravnu kao ovaj na markovoj slici.
a sto se tice kabine na seriji 30xx,da se usporedivat s traktorima puno mladeg godista.. ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893

da netko je valda htio da mu traktor bude ljepši pa ga je išao sređivati..
neki aute neki traktore :lol: :lol: :lol:

M

matek

Guest

actros kaže:
evo i moje pile skroman ali odličan....
P6250056.jpg

zeko.jpg

P6250058.jpg

sta skroman, gazi kupcinu ko trajekt

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

Matek od kud si ti??? Vidim ga spominjes kupcinu, ili sa ja kaj krivo pokopcao

A

actros

Guest

matek je iz plešivice a kroz kupčinu je vozio zekana....a ti si isto iz zavičaja?

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

A ja sam iz Šišljavića, tamo di Kupčina utječe u Kupu :)

M

matek

Guest

Pri meni na Plešivici teče vino i kiselica, a jednom smo moj šogi Actros(4143), moja seka i ja jetrili Zekanom kroz Kupčinu a BTW seka je vozila a ne ja

V

vule303

Guest

Trazim polovnu glavu za IMT 539 puknuta je a to im je mana i tesko je naci ispravnu..Javite na vule303@gmail.com ukoliko neko zna gjde mogu kupiti?Nalazim se u Vojvodini-Subotici ali mogu otici dizel autom po nju ako se dogovorimo.Hvala!

V

Vujo

Guest

vule303 kaže:
Trazim polovnu glavu za IMT 539 puknuta je a to im je mana i tesko je naci ispravnu..Javite na vule303@gmail.com ukoliko neko zna gjde mogu kupiti?Nalazim se u Vojvodini-Subotici ali mogu otici dizel autom po nju ako se dogovorimo.Hvala!
mislim da ti se to ne isplati jer nikat ne znaš kaj buš kupil
nova glava zamjenska ovdje košta oko 2500kn (indijska) srpska je oko 3300kn orginal
zamjenska dolazi sa ventilima a srpska ne e pa ti sad vidi a rabljenu trebaš na obradu pa gumice ventila to ti je 1500kn
a i nebude ti je niko badav dal to ti je moje mišljenje i tak sam ja napravil :D

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007

Nemoj uzimat indijsku jer nije nesto bolje dat malo više pa uzet imt-ovu orginal

Z

Zlatko

Guest

Susjed je stavio indijsku Tafe glavu na 539 i kaže da nema nikakvih problema s njom.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Ja mislim da su indijski IMt dijelovi dobre kvalitete, jedino sam čuo da turski dijelovi baš nisu predobri.

B

Bobo

Guest

Ne postoji indijski IMT dijelovi! IMT je srpski (jugoslovenski) traktor i s tafe dijeli samo MF licencu, sto znaci da im djelivi medjusobno stimaju i nista vise.

TAFE ima malo razradjeniju proizvodnju jer godisnje proda traktora koliko IMT cijelog svog vijeka i neke stvari znaju popraviti, posto posluju u plusu...

Kolega je stavio u hidraulik TAFE klip i cilindar, te jos neke djelove, radi mu bez greske i ne pusta kao IMT hidraulik, posto ovaj klip ima i gumenu manzetu i ne propusta ulje...

Ne volim kad ljudi poistovjecuju MF i IMT, IMT i TAFE, DEUTZ i Torpedo, jer te usporedbe NIKAKO NE STIMAJU... Pogotovo kad se tu jos krenu spominjati i kineski traktori.

Eto, vidis, sad sam ljut, ode ja bolje spavat ;)

Najnoviji postovi

Na vrh