• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

NATJECANJE ORAČA 2008.

• Temu pokrenuo jokapz
  • Datum prvog posta
J

jokapz

Guest
ufff sam da padne malo i kod nas kišice.
Orali smo u Alilovcima ma milina za orat super a na Ratarnici gdje če bit natjecanje katastrofa sam kida buse i lomi

B

Bobo

Guest
Kod mene vlaga onako... zadovoljavajuca. Imam za orati jos 2 jutra strnjaka, ali cu ze to pricekati da neka kisica padne...

EDIT: DAnas palo malo kisice, natjecanje ce se napokon odrzati po koliko-toliko povoljnim uvjetima...

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
nešto sam načuo na radiju da je sutra natjecanje zg županije u oranju u opčini farkaševac, ispravite me ako griješim.
a državno če bit u gudovcu u sklopu sajma

B

Bobo

Guest
jokapz kaže:
Za ostatak slika i sadržaja se pobrinuo BOBO ;)

Evo, sad sam sa sela dosao, pa da postavim malo slika koje sam uspio napraviti i cak jedan kratki video clip...

Ove godine je bilo 9 natjecatelja, i sve bi bilo super da se ovaj NAMJERNO nije prosetao ispred mene cim je skuzio da snimam natjecatelje... Grrr

Traktori redom idu ovako: JD 4440 i plug EBERHARDT, JD 6620 i plug V&N, Europard 824 i plug V&N, JD 6220 i plug LANDSBERG, JD 5400 i plug KVERNELAND, MTZ 820 i plug V&N, Zetor 6340 i plug V&N, Landini Powerfarm 105 i plug SIP, Hurlimann XT 105 i plug KVERNELAND

[youtube:393xho3i]8WPrC7RRQBM[/youtube:393xho3i]

Jokin traktor za natjecanja:
Obrisan neispravan link.

Favorit i lanjsko prvo mijesto sprijeda:
Obrisan neispravan link.

Te isto to straga:
Obrisan neispravan link.

Otvaranje prve brazde, nas Joka kao pomagac:
Obrisan neispravan link.

I jos jednom:
Obrisan neispravan link.

Otvaranje prve brazde, lanjsko prvo mijesto i ovogodisnji favorit:
Obrisan neispravan link.

I jos jednom:
Obrisan neispravan link.

Oranje koje je pokupilo 3. mijesto:
Obrisan neispravan link.

Budala zaboravio poslikati oranje ovogodisnjeg favorita, koji je ujedno osvojio i prvo mijesto ove godine...

Zato jos slika da se vidi da je dogadjaj bio posjecen:
Obrisan neispravan link.

I za kraj, malo osvjezenja ;)
Obrisan neispravan link.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Mani se najviše svidli John Deere 6620 i hurlimann, a pogotovo ono zadnje ;) ;) ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ovaj baja s hurlijem ima slabi pravac prve brazde.....jarak od brazde mu je čisti ali ravninna je jako slaba...

B

Bobo

Guest
pazi... ne diraj u osinje gnijezdo ;) ;)

I lane i ove godine prvak, i vjeruj mi da covjek zna sto radi...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
nista ja ne velim,,,,
ali kad je bilo natjecanje u goričanu bio je pravac ravan kao svijeca i tip je stvarno lijpo izorao ali nije bio prvi zato sto nema kverneland pluga nego regent.....bio je drugi a prvi je bio baja s kvernelandom..

B

Bobo

Guest
Sala, covjece... Sala ;) ;)

Bila su dva dosta duboka jarka koji su se pruzali poprijeko na smmijer oranja, i kad traktor udje u taj jarak, plug se pomakne malo u stranu... kasnije se to sve izravnalo, samo me sunce oprzilo, pa se nisam sjetio poslikati kako je oranje izgledalo na kraju...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
na čijim se to njivama radi? Jel to neki čovjek da njive ili od opčine, kako li več?

B

Bobo

Guest
ursusc360 kaže:
na čijim se to njivama radi? Jel to neki čovjek da njive ili od opčine, kako li več?

Ovo je njiva poljoprivredne skole u Pozegi, dok se lani oralo na njivi koju radi kombinat...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
jel to mora bit njiva od kombinata i toga ili može neki farmer dat oračima u "arendu" dok je natjecanje?

B

Bobo

Guest
Kako se ljudi dogovore ;)

Prije dvije godine je natjecanje bilo na Mavrovicevoj njivi...

Najnoviji postovi

Na vrh