Ovako je bilo kod mene za ovu godinu, nagodinu puno pametnije
Smiljan 100% si u pravu i bolje je tako, ali postoje zakoni koji kažu, zabranjeno ribnjaci i umjetna jezera. Ovo nije umjetno jezero ovo je skalamerija montažna Inaće konstrukcija je izdržala Ako budeš radio u zemlji obavezno radi stranice koso prema van. Poz
Svakako preprouka dizel cca 3500 kn. Ako ide na traktor onda za 800 i nešto kuna sa remenicom. To povežeš i to je to.
Jel netko zna netkoga tko buši bunare i slaže pumpu za vodu. Onako običnu. Potez Zagreb Sisak?
Jel netko zna netkoga tko buši bunare i slaže pumpu za vodu. Onako običnu. Potez Zagreb Sisak?
Krivo sa mrekel. Htjel bi onaj samo gdje se izbuši mala rupica i ubaci cijev a ne cijela rupa
Za sada sam našel jednog čovijek negdje iz varaždina koji buši za 1700 (10 metara cijevi) + 1000 kuna dovoz do gorice. 1700 je super ali još 1000 do gorice je dosta.
odeš i kupiš cjev i na nju ti ide špica u koju staviš sol zovneš jarane dvi gajbe piva a kod bravara Popovčića iznajmiš BAT za nabijanje i udri .Neznam za kaj ti treba voda (koja količina) al u okolici VG ljudi imaju 6-7 metara več godinama i nikad nisu ostali bez vode ,osobno sam zabijao 7m i bili gotovi za 2 sata.