ivanhecimovic
Aktivni član
- Tu od
- 11 Ruj 2014
- Poruka
- 688
A bolje da ste samo tom pjetliću dali antibiotike ak je jedini bolestan ovak svi zdravi piju antibiotik koji im ne treba, ako su kokosi dobile kokcidiozu nazalost vrlo brzo cete saznat...
Nije gej hahaha kukurice on i skace na koke nekad uspjesno nekad ne haha, star je oko 6 mjeseciNemojte se bojati toliko, koliko je star sad uopće?
Mozda sam krivo interpretirao, nije direktno na otvoru nego otraga ali bocno..Najvjerojatnije joj je jaje zapelo i nije mogla snest pa je izbacila sve. To se desava kod debelih kokosa i koje nesu cesto i krupna jaja. Nema ti druge nego ju stavit u juhu.
Nista joj ne viri, koliko sam vidio nije to jako duboko.. nadam se da sam reagirao na vrijemeNišta namazite s necim i nadajte se da ce prezivjet inace za kljucanje kod pilica namazite ranu s crnom kremom za cipele i prestat će kljucat valjda im ne pase miris ili okus (vjerovatno i druge peradi al to nisam još probo sam pa ne mogu rec iz prve ruke)
Ako ne vire crijeva iz guzice ima sanse da ju spasite ak vire zakoljite ju da se ne muci
Sve vise mi se cini da si u pravu al sad sam vec dosta potrosioAnte , moras znati da kokosi odnosno pilici koji su drzani u super uvjetima kad ih stavis medju svoje u novu sredinu dozive sok jer se ne znaju boriti za hranu. To su kokosi koje su iz inkubatora drzane pod staklenim zvonom sa svom super hranom i vitaminima . Takodjer imas i samih po sebi rasa koje su mirne i ne bore se za opstanak. Ja da sam na tvom mjestu nabavio bih poludivlje kokosi recimo dalmatinsku zivicarku ili grkinju. One prezivljavaju u ekstremnim uvjetima i nisu metiljave kao ove. Vidjet ces kad dodje zima kak disu. Ja bih od nekog kupio kvocku i pilice i od toga zapatio jato.