Ne radim više tam... a nisam videl ostale Agrijanere na forumu. Osim trgovca,no neću reći njegov nick
Da li ti se to čulo i prije mijenjanja ulja pa su se ulje i filteri išli mijenjat s ciljem: "a bude to prošlo" s novim uljem? Ili je počelo svijetliti nakon promjene filtera i ulja?
Ako je nakon promjene - postoji velika šansa da nije dosta pritegnut usisni filter (označen brojem 1 na slici) i tu vuče zrak. Jer veliki filter je prije pumpe - onaj tanji je tzv "druk filter" koji je puno jače konstrukcije.
Uploaded with
ImageShack.us[/U
A ovo je tabela za traženje kvarova - za opisani problem:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/69/screenshot218e.jpg/]
Uploaded with
ImageShack.us
Imam radionička uputstva za TM-a... samo 6500 stranica! Na engleskom su (jer je TM u biti Ford,proizveden je u Basildonu kraj Londona).
Ne... nisu uzeta u Agriji - ja sam ih naručil s E-Bay-a i platil s svojom lovom jer Agrijaneri nisu to imali. Kao - to nam ne treba,a i na engleskom je - njihov odgovor.
Ja znam engleski! Aha.... vi budete čekali dok neko to prevede na hrvatski ili snimi film po tome... kupil sam si,koristil po terenu, dok sam odlazil od njih dal sam im kopiju CD-a (vjerijatno skuplja prašinu u ladici poslovođinog stola).
Probaj dotegnuti filter ključem,ili ga skini pa provjeri da nije oštetilo gumicu koja dihta. Provjeri razinu ulja - može biti preko max. U TM je išlo Multi G ili Ina JD 50...