• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

New Holland

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
frend mi ima JD 6930 (160 konja) i pod punim gasom (pun il prazan) nejde mu prek 44/45 km/h a
a da taj mali NH od 55 konja ide 60 nema šanse

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
frend mi ima JD 6930 (160 konja) i pod punim gasom (pun il prazan) nejde mu prek 44/45 km/h a
a da taj mali NH od 55 konja ide 60 nema šanse

rođak...nema ti tu snaga nikakvu ulogu...svaki tm još od "M" linije se da nafrljiti preko 50 kmh...bio on 115 konja ili 190

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
tn55 ti nema takav sat da mozes kalibrirati...
nem nis komentiral...

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
a kako onda ti mjeriš kad nema sata, ti si utuvio da on ide 60 i gotovo, neda se tebi dokazat da ne ide ni 40. u koju god temu dođeš sjebeš je sa svojim glupostima.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma manite se vi brzine,nego dali je netko kupio onog NH koji stoji parkiran u Jurvalu,nisam zapamtio model al traktorčić ko puslek:partyman::partyman:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
a kako onda ti mjeriš kad nema sata, ti si utuvio da on ide 60 i gotovo, neda se tebi dokazat da ne ide ni 40. u koju god temu dođeš sjebeš je sa svojim glupostima.

e pa sta to tebe boli krc...
ja samo govorim tako kako je vjerovali vi il ne...
zbogom sad :butthead::butthead::butthead::(:(:mad:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dosta bzv postova o brzini.
Svatko tko se malo kuzi u traktore zna da taj tr nejde iznad 40.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja neznam čemu svi vi koji znate koliko taj traktor uistinu može ići raspravljate s nekim kome je 533 vrh vrhova....manite se takvih rasprava, čitam i nevjerujem...ma pusti malog i njegovih 60 km/h, nek mu bude :)

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Zato jer bude netko za mjesec dana pregledaval ovu temu i čudil bude se kakve gluposti pišeju.... ko na nekim drugim forumima. A ne bude znal da li je to točno ili netko piše gluposti... jer bude mali u 2 mjeseca nakupil 900 postova,a klinaca s čudnim idejama bude stalno na forumu - kak se je zval onaj od prije par mjeseci? Neven 533 mislim....

Sad opet ovaj....

Ako već pokušavaju s*ebati ovar forum s glupostima ne znači da im to treba dopustiti.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
motohod...svaka čast na ovom objašnjenju...jedan čovjek posjeduje tm155 iz ivanića i veli da su ovi iz agrije složili da ide 50...to mi je bilo smunjivo da samo tak se može nafrljiti da ide...a videl sam ovog sa 19 brzina...dali 19 brzina imaju samo ove novije linije tm-a ili i dali oni obavezno imaju suspenziju na prednjoj osovini...:?:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
dobro,aj prestanimo sad o brzinama,o meni i o tn55...:madmana:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
moj megane ide 200 po satu al kad upalim navigaciju 177... ma svi lažu... kod traktori kako bi se covjek mogao hvaliti i svako zeli da mu ide brze traktor (nemam ga al vjerujem) a kod auti kako bi putno računalo kazalo manju potrosnju nego sta je i vise kilometara na autu pa eto tebe brze u servisu i to je to :)

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ŠANANA taj je blizu tebe i sigurno je več upazaren,ali traktorčić je zbilja kao puslek:rolleyess::rolleyess:

Najnoviji postovi

Na vrh