zvona kaže:E to je ono o čemu sam htjeo pisati o UNIA priključcima,pucala mu je navodno skroz druga brazda.Da bi na kraju plug i ostao na njivi dok ga ovi iz srevisa nisu tamo i pokupili
Ratarko kaže:Prošle godine sam slomio plug po pola glavne grede .
Radilo se o Landsberg plugu sa četiri brazde po 14 cola .
Znam za puno slomljenih plugova u mojoj okolici , svake godine neki od poznanika slomi plug samo to su druge priče.
Taj JD 4955 bi slomio i gevikt , mrcina od traktora ... ne čudi me što je UNIA plug popustio .
robi kaže:Plug košta 19500 kn, težak 325 kg i ide u dubinu bez problema, ako traktor može vući,
34 cm probano, a te noževe sam dodatno platil, 250 kn komad,.
Plug je štelajući 12-16 cola, a vučem ga s agroplus 100, 6 cilindara, 100 konja.
Plug je Farmer 3 sl 950, razmak između brazdi je 95.
Hvala na čestitkama.
bogec kaže:Ratarko kaže:Prošle godine sam slomio plug po pola glavne grede .
Radilo se o Landsberg plugu sa četiri brazde po 14 cola .
Znam za puno slomljenih plugova u mojoj okolici , svake godine neki od poznanika slomi plug samo to su druge priče.
Taj JD 4955 bi slomio i gevikt , mrcina od traktora ... ne čudi me što je UNIA plug popustio .
pa onda su kod vas plugovi potrošna roba kad tak trgate, a kak si ga ti RATARKO uspio potrgat, šta si zapeo negdje?
imate jake traktore , masivne plugove i to dosta skupe , ok imate i puno zemlje tam svi pa vam trebaju, pa kak to puca, pa el nebi trebo se traktor prije izbacit iz brazde il krepat nego plug puknit :?:
ja sam stalno mislio kak je kod vas zemlja milina, sam se voziš, a joooooj :shock:
onda se ja nemam šta bunit da je moja zemlja gadna