S
seljaÄek
Guest
čini mi se dobar samo ipak malo skup mislim da bi takav V&N koštao bar 10000 kn manje
Ero kaže:Japa gdje si vidiojo taj Potinger i imaju li s tri glave okretač takav i meni bi odgovarao 2+1 a što se tiče vogela s tri glave najjeftinija verzija ti je 63000 kunića s PDV nije skupo ali je Mađarski proizvod pa sam i sam u mislima da to i nije neki kvalitet.
Ako te interesira Rabe 2+1 rešetkasti bez pretplužnjaka model Albatros 110 m možeš skinuti njegove karakteristike s interneta on stoji tj biće na sajmu 7500 eura + PDV --dobro izgleda ali u pričama kažu da je težak za vući, a i Ratarko se baš nije hvalio s rabe plugom.
Bobo kaže:14"-16"-18"-20" :scratch
Nekako mi se cini da ces imati lijepih prblema s tanuranjem, ako budes orao na vise od 16", posto to izbacuje brazde uzasno velike, a ako imas neku tezu zemlju... ne zelim niti pomisliti koliko debele bi to komadine zemlje bili i s cime to istanjurati...
zar nije bolje rjesenje trobraznjak 12"-14"-16"?
robi kaže:Gledal sam taj plug, najbolji je, ja kad kupim traktor kupujem isti takav.
Koliko konja imaš traktor s kojim ćeš ga vući.
robi kaže:Uzmi agrotrona, zaboravi NH. vjeruj meni.
japa kaže:znam da je Agrotron ispitana kvaliteta, al sad sam na sajmu gledao i NH, pa ono traktor izgleda ludo, a pogotovo kabina koja je puno prostranija od Agrotronove, a opet neznam nekoga tko ima problema s NH. Robi zašto bih mi ti preporučio baš Agrotron ? Jel NH tolko loš ili znaš možda boljke njegove ?robi kaže:Uzmi agrotrona, zaboravi NH. vjeruj meni.