Pozdrav momci , nema brige oko ljutnje samo ako se može pomoći,
da i ja kažem koju ,,,, poluga koja odlazi mislim da je zelena strelica, se vadi i na njeno mjesto se montira polu mjesec ( jos se napostojećem nosaču izbuši jedna rupica za jedan vijak tako da polumjesec drže 2 vijka da se ne okreće )
polumjesec je napravljen od lima 3 ,,, a vanjski dio je napravljen od žice 3 ispigan po radiusu polumjeseca i na kraju savinut (oba kraja ) pod 90 stupnjeva i ti djelovi su zavareni za polumjesec
čist jednostavno za napraviti
a evo i još slika možda pomogne
sory vrijeme me prestiglo da nisam završio ni oranje pa je traktor ostao BLJAK ,,,,,,
I jedan savjet ,,, nikako ne preporučujem ništa rezati i kratiti sto je savjetovaano ( normalno ni to nije u zloj namjeri ) jer ovako uvjek možemo sve vratiti kako je i bilo u orginalu ,
je bih na odlaznu stranu poluge ugradio jednu šelnu sa malim produžetkom na koju bi se na jednu stranu kapčila sajla koja dolazi od nožnog gasa ,,,,, a na drugu opruga koja bi vračala , ili još kvalitetnije ,,, sajla bi trebala proči kroz taj produžetak i na sajlu direktno stavljena opruga sa nekima pločicama fiksirati da povlači polugu kod djelovanja nožnog gasa ,,,, i sve to iz razloga da kada se dodaja ručni gas da se ne mora savladavati i ta dorađena opruga ,,,,,,,, svi mi imamo svakakvih ideja