• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Objekti - Šupe za smještaj traktora i mehanizacije

marijogjulic

Aktivni član
Tu od
26 Lis 2013
Poruka
526
I mi smo nešto radili, unaprijed se ispričavam zbog lošije kvalitete fotki.

Znači objekt je veličine 7x5, za sad, plan je još produžiti u budučnosti, loše vrijeme je stopiralo radove također i kod nas, plan je da se zatvori okolo, daskom, (lim je užasno skup)

Evo kako to za sad izgleda. 😀:ppozdrav:

MArC7XJ.jpg

m82VZT7.jpg

tTsptWl.jpg

oBaO37B.jpg

Qe8d6zo.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,907
Ja kad sam računao. Nije mi daska puno jeftinija od lima...

U kubik ide 40m2...kubik 2300 kn... Ajmo reći 60 kn kvadrat ako ćeš crvotox ili neku zaštitu.

A lim nađeš za 69 kn kvadrat

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Lim bliže 80kn kvadrat, bar ovdje u našoj okolici, za dasku da budem iskren ne znam koja je cijena, jer dasku imam svoju, pa je sigurno jeftinija od lima 😅😅
Zašto ste vijke stavljali na ravni dio lima a ne na val?

marijogjulic

Aktivni član
Tu od
26 Lis 2013
Poruka
526
A majstor je tako stavljao, a i vidim u zadnje vrijeme svi uglavnom tako rade 🤷🏻‍♂️

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Različiti materijali se različito ponašaju na promjenu temperature ,vlage itd.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Bok, zanima me kako se riješiti golubova iz šupa za mehanizaciju naselili su se i nikako ih ne mogu otjerati rušio sam gnjezda ali se uvijek vračaju

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Upravo zato ih se i želim riješiti jer seru po strojevima imam nadstrešnicu a moram pokrivati strojeve ceradom, htio bi to obaviti na neki "humani" način

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Imal sam problem s golubima. Jako ih se teško riješiti. Kod mene su ih riješili (vjerojatno otjerali) štakori. Barem ja tako mislim, jer prije nisam primjećival štakore, a kasnije golube. Kasnije sam štakore nahranil nekoliko puta granulama i od onda je mir.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
Ja sam zatezao neku mrežu kao ona protugradna da ne mogu slijetati na grede o odozgo kakati po kamionima. I tako ih se rijesio

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Ova vrana strašilo ne djeluje tj djeluje 1 dan ako i toliko a za šiljke ipak imam previše greda na kojima sjede jedino bi možda probao ovo ultrazvučno samo ne znam kako radi mislim nije mala cijena po ako netko ima iskustva s tim kupio bi to naravno ako djeluje

Najnoviji postovi

Na vrh