Hm,,,,,,,,,,lipo si postavija pitanje kolega,,,,,,,,ki van je lipši,,,,( a da si na mome mistu,,,ča biš odgovorija ti na ovo tvoje pitanje)......:rolleyess::rolleyess::rolleyess:
Meni je svaki lip na svoj način,,,,,kad gledam,,,,svaki ima neku svoju ljepotu,,svoj gušt,,,itd,,,ne moren reč,,,,crveni mi je lip,,,jer je sam gušt gledat,,,ako se sije i kako je sve na svome mistu,,,,,,,,,,,drugi(sad delan),,,on mi je skoro još lipši,,ma da moren oba dva birat bilo bi lakše.........a treči,,,e on če po meni foši ispast najljepši,,,,,,,,,,ali o tome kad krenu radovi,,,i gušti,,,,,s gledanja kako se sve odradi........
S tvog gledišta,,,,,,,,,,je možda teže,,,,,jer svaki ima svoju priču,,,početak polovicu i kraj,,,koji je neizvijestan do zadnjeg momenta,,,..
S nekima više dela,,,samim time,,,veči gušt,veča muka,,,,ahhhhhhh,ko ča san ja dela dva fića,,,,,i opoet kažem,svaki ima svoju priču............
Tebi samo moren reč,,,da postaviš slike sa skupa,,,i neka se ljudi dive pedantnosti,,urednost,,i svakoj prolivenoj kapi znoja,,,koja nema ni cijenu,,,niti če je imat..............:supz::supz::supz::supz:
Pozdrav i pišemo se.............:mrgreen: