Ponovio sam se i ja u stari plug
:
OLT Posavac 2x30.
Probao sam orati, bilo je jako mokro, nije nikako islo, pa sam skuzio da je nosač prve brazde savijen, to sam sredio, u međuvremenu je peklo po 40-ak stupnjeva i malo se osusilo, pa sam poorao sto planiram sijati repicu.
Uglavnom, nikakva prevelika razlika izmedu njega i IMT-a 756, ali mislim da ovaj maaalo bolje radi. Još par sitnica sredim i mislim da ce biti dobro.
Gdje je dobra zemlja, dobro ore kako god da je nastiman, gdje je tvrdo, ne ide dobro kako god da je nastiman i to je to.
Skuzio sam jednu stvar, isto kao kod IMT-a, a to je da tamo gdje je mekqno i gdje se lagano ore, plug ide prema pooranom, znaci ispravi se i dobro ore, hvata tocno koliko treba, toplink stoji ravno i ne vuce traktor nikuda, ali kada dodem gdje je tvrdo, plug ide prema nepooranom, znaci zahvat se povećava i plug vodi traktor, ali ne na spanerima, oni su labavi. Vecinom mi je na jednom kraju mekse, na drugom tvrde i onda uvijek moram ispravljati i nikad ne mogu dobiti oranje kako gledam tu po forumu i po slikama.. ali, tanjuraca to sve popravi...
Evo i neki jadan video..
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=OeadEPtbl5Q[/YT]