MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
I ja se ponovio još jednom OLT-om, sad su 4 na gospodarstvu..
E to je sad več finiji poso :
I onaj novi kaj ste uzeli je isto 2x12" ?
Taj sad bude za 62, jel?
Sad budeš vidio koji je napredak s 5 brazdi u sjetvenom oranju
Daj stavi sve plugove na hrpu i poslikaj
Zadovoljan si oltom.....
Imam dva slavonca, onaj noviji stoji i ceka svoj traktor, dok stariji kopcam za 560 cim budu uvjeti za oranje.....
Sa dva 2x12 smo orali jesenas, e to je posao, ako budes radio sa 5, jutro moras izorati za oko 35-40min.....nama je trebalo oko 45-50min za jutro.....
Mozes mi na tom od 3br izmjeriti duzinu koljenaste osovine, zanima me jel ista kao na 2br.....zao mi moj prodati, ako budem uzeo jace nesto, da dogradim jos jednu brazdu.....
12 coli? Može cijena u box?I ja sam se ponovio sa OLT-om,isti kao i milanzetor kakvog je kupio..3 brazde,jedino nemam zadnji kotač i imam jedno crtalo..plug je 50 rali izorao i kupljen je novi valjda 2010 godine.
Danas probao i ide u 4. sporoj bez problema,dubina je bila 32cm..nisam slikao jer sam ko malo dijete kad mu se kupi igračka,ali eto,moram promijeniti ulje u motoru i bacam se na oranje..bit će slika..
I ja sam se ponovio sa OLT-om,isti kao i milanzetor kakvog je kupio..3 brazde,jedino nemam zadnji kotač i imam jedno crtalo..plug je 50 rali izorao i kupljen je novi valjda 2010 godine.
Danas probao i ide u 4. sporoj bez problema,dubina je bila 32cm..nisam slikao jer sam ko malo dijete kad mu se kupi igračka,ali eto,moram promijeniti ulje u motoru i bacam se na oranje..bit će slika..