Uzmi te i meša gotovaima ali kao samo za imt..razmak rupa paše...samo je pitanje dal je to isti kut...
Moglo bi se desiti da zbog kratkoće pluga prvi pretplužnjak baca zemlju na polugu traktora.ima li smisla na posavac 2.25 stavljati pretplužnjake ili ostavim samo crtala?
Kak se nikome ne prigovara ako poruku napiše na slovenskom ili srpskom jeziku, tak se ne prigovara ni pisanju na narječjima, sve dok su razumljiva većini (dok nije na bednjanskom npr.).... Na ovom Forumu se ne traži književni jezik, no neki elementarni minimum ipak mora postojati. Dio tog minimuma su interpunkcije, Velika slova na početku rečenice, Č, Ć, Š Đ...
Mene da je zanimal pravopis najvjerojatnije bi takvu školu isel a ne ovu koju sam išel i postal građanin drugog reda....
Zabole me ko kak pise, jel mu mob ulovi s ili š, jel slucajno zaboravi razmak ili stavi koje slovo viška....
Ko hoče pomoči pročital bu i pomoglel da je neznam na kojem narječju ili kak god nepismeno napisano.
Svi smo mi ovdje uglavnom seljaki okupljeni da si pomazemo razmjenjivanjem iskustava a ne da učimo pravopis.
Valjda i za takve koji su toga željni postoji valjani forum