Gledam sliku pluga i pada mi na pamet jedna ideja. Iz deblje pločevine autogeno izrezati oblik nosača prednje glava od prvog do zadnjeg vijka za pričvršćenje i podložiti da se prednja glava pomakne toliko u desno. Možda bi cjenovno bilo prihvatljivo iz pločevine 25 ili 30. 50 mm je jako debelo i sigurno bi bilo preskupo. Umetak iz 30-ke bi bil težak oko 20 kg (slobodna procjena).Ekipa koja je razlika OLT posavca 2.25 i 2.30, koliko posla ima da se 10" prepravi na 12" i što treba raditi
Ma znam da,imam dva takva posavca 10 i 12 cola,sto ti spominjes sto su isti kao imt,sad sam nabavio i 14 cola tog novijeg
Nazovi Kralj Kocijan imaš broj na njuški, čovjek sve to napravi po tvojem dijelu....ljudi dal ima netko ideju di bi mogao nabaviti pera za olt posavac 2.25? određene trgovine imaju dijelove za taj plug. daska, lemeš... di se to izrađuje? jer nigdje nema to pero za kupiti...pisao sam već da sam uzeo ona imt, rešetkasta, ali svejedno bi htio oltova pera...ima sad imt puna, ali mislim da svejedno nije to to...po svim slikama vidim da nisu ista oltova i imt...
Nazovi čovjeka pa ga pitaj, on zna kakva su pera na oltovom a kakva su na imtua gle ja platim ako dobro napravi...samo je problem što nemam uzorak, jer ih nije bilo na plugu gore više...probao sam slati mailove u olt...jel oni rade uopće ili???
što se tiče kvalitete, ako i napravi pero, mislim da bude bolje od plastičnog..samo je bitno da bude dobar kut kak mora biti na olt-u...