• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Omotači bala

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

C

ciganek1

Guest
Moj omotač. METAL-FACH Z-577
Obrisan neispravan link.

C

ciganek1

Guest
Mislim da je sad gore folija TRIOPLAST 750 a cijena je 625 kn.

tine

Dobro znana faca
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
815
Prodajem po 58€ + PDV, a ne u Hrvatskoj. :cry:

B

Bobo

Guest
Cekaj malo...

Jedna rola folije kosta 600-tinjak Kn. Koliko bala se moze oviti sa jednom rolom?

U koliko slojeva omotavate balu? Vidio sam da vani omotavaju u 2 sloja.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Ja koristim role 500 mm, košta oko 450 kuna, napravim oko 18 bala, omatam u 6 slojeva. Najčešče koristim Unterland foliju.
TINE, nju smo kupili kod Slovenca, prodaje i Mc Hale balirke, valjda ga znaš ime mu je Danilo Medved!

tine

Dobro znana faca
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
815
Prodajem foliju RaniWrap.
Cijena za 500mm je 47, a za 750mm 58 Eura + PDV.

Danilu znam, ima negdje oko tebe zastupstvo za Hrvatsku.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Sad čemo kupit foliju AGRIFLEX , cijena 460 kn - 500 mm.

C

ciganek1

Guest
Ja sa svojom folijom 750 omotam 25 bala a to je 25 kn po bali što je skupo prema tvojoj cijeni. Dal nemaš nekoga zastupnika u hrvatskoj?

B

branko

Guest
Mislim da je sad gore folija TRIOPLAST 750 a cijena je 625 kn

ja sam danas bas bio u jaksinicu, tam je nesto malo vise od 500 kn 750 mm.

B

branko

Guest
ovo sto sam ja napisao je sa pdv-om jer je to cijena istaknuta na samoj foliji u trgovini (mislim da je bilo 525 kn ali nisam 100% siguran pa sam zato onako napisao ).

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,302
Re: Omotaèi bala

moj je takva marka samo veči i bočni utovar. iskustva proizvod je dosta jako konstrukcijski napravljen i super radi i zadovoljan sam i preporučio ga bi svima s obzirom na mascar-a kojeg prodaju u jurvalu. dobri su ti omotači iz mojeg iskustva

Najnoviji postovi

Na vrh