., ej prijatelju moj darke!!!
., pa normalno je da si ga pokidal!., pa kaj bi TI til moj prijatelju???, da delaš, delaš, delaš i samo delaš., ma zaboravi., pa ča bi tvornice delale??? kada se nebi niš kidalo i lomilo., :lol: ...
., hehehe,... moram se i sam smijat., pa ku si lovicu zaradil?!., to nam nećeš reć?, a!., ... dragi moj prijatelju., pa ti si ko moja jedna draga, lipa i punija kuma!., čitaj kumica!!!., ONA i JA imamo iste autiće; "poliće" WV!., njezin autić star 5 godin i bil na redovnom servisu samo 5 puti., ima oko;
40000 km, /četrdesettisuć kilometri!/., a moj polić star samo 2 godine i ima 100000 km, /stotisuća kilometri/, i bil na svakakovi servisi već preko 20 puti!!!., i kaže meni moja kumica!., kumiću!, baš neki dan komentiramo tvoj autić., ma ON niš nevalja., pa TI svako malo na servisu!!!., je da kumica moja!., kažem JA!., nevalja., VI me lopovi sjebali kod Novosela!!!, hehehe ... /mislim da sam bil dosta jasan!!!/., :weedman: ...
., prijatelju moj Darke-hittner!., legendaran si!., čast mi je imat takovoga LEGU za prijatelja!.,
rayer: ...
., Bog! TE Blagoslovil zajedno sa tvojom predivnom obitelji!., aj Bog!, čitamo se ...