• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Mene je danas susjed vozio k majstoru lakireru, da preuzmem auto poslije antikorozivne zaštite, tzv. izolacije podvozja, pa smo na kratko, uz put obišli i moj vinograd. Danas to izgleda ovako:
IMG_20210701_140636.jpg
IMG_20210701_140704.jpg
Susjed prolazi i razgleda drugim redom, vide se samo njegove sandale :):
IMG_20210701_140712.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
neče tu biti šume 100 godina.

Izgleda da nisi imal prilike vidjeti kak brzo gacija (bagrem) brzo pošumi teren koji se ne održava. Ako si mislil da ne bu zato kaj bu to Kupljenec dobro održaval, onda si u pravu. Samo mu nek dragi Bog da da toliko poživi on i raketa. ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Drugi tjedan mi dolazi kupac za 200 stupova, moram do kraja tjedan sve dopeljat doma, danas prva tura od 2komada došla doma.
Al muka je to vadit van kad je suha zemlja.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
A to nece bit iz moga kraja otoka...a ti ih na ruke brže vadis😜 danas si dva skinuo heh

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa dugo bi to trajalo, odi van straktora, zaveži, pa opet nutra, pa se zmekne pa opet van, ovak pomalo vadim i pazim da ne pukne kod zemlje.

Najnoviji postovi

Na vrh