Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Pošišano, uredno, pokošeno, ošpricano. Nema me bas na forumu, malo mi je stiska.@NEWHOLLAND[/USER] nista ne pišeš kako je kod tebe?
Katastrofa, tak je i meni sa orasima. Jbg , naradiš se kao konj, pokosiš, frezaš, režeš, špricaš,gnojiš i na kraju k...c od ovce. Bolje da se za te novce pilo pred dučanom.View attachment 38689
View attachment 38690
znači u proljeće ga ubio mraz i možda smo bili na 20% uroda...
sad tuča ide još minus 30%....
4 godine za redom nisam brao skoro nikako
jebeni vinograd
Nema tu nohe od '98 g kad je ovo posađeno, većina ranjski i laški rizling, red i pol štajerske beline..To noha?
A komentar na ovo za pit pred dučanom ide u kontekstu.........mahera kojima je kratka koža na leđima i nemaju vremena niti želje za radom, pa stoje ispred dućana piju i još te žicaju za pivu.......nemaju brige niti obaveze pa ih b..i k...c i za mraz i za sušu itd..........Si razmel sad šta sam štel reći 😂E da si reko da negdje odes putujes kupis nesto za užitak ali pit ispred dućana😂 to možeš i nakon šta obaviš posao..
Kod mene je za sada okej vrijeme prati situaciju u polju i ne mogu se žalit čak nije ni suho ima naznake da bi mogla bit dobra godina
Pa nekad se i sam premišljam jel bolje rmbačit kao konj ili bi bilo bolje sedeti pred dućanom i lezi lebe 😂 😂 😂E tako onda da takvih poznajem ne mkras nis govorit, samo sam ja skuzio da bis ti rade sjedio pred trgovinom sa ulozenim parama i popio ih ahah a ne da govoris o ergeli pred trgovinom