imam jedno pitanje i mali offtopic odmah.
Naime imam ponudu za posao,špricanje vinograda,moja šprica,njegov materijal,koliko bi mogla koštati usluga špricanja na 1ha vinograda (stihl motorna šprica je u igri) i mladi je vinograd.2 ili treća godina je loza.
hvala
E sad treba vidit,da nebi na kraju bacio da si ti kriv za neke bolesti,odnosno nemogučnost špricanja kad on to želi.
S time da to odmah definirate,po meni bi bilo najbolje da se cijena pogodi na sat,+ dolazak,pošteno prema njemu i prema tebi,jer najčešče,na kraju bude problema,dali zbog jedne ili druge strane....
Mada i ovo šta je zwer,predložija nije loše,mada nije ralno...
Po meni špricanje tuđeg vinograda je dvosjekli mač....
Nemoj krivo shvatit,,,,moje je mišljenje bilo ,,,da se na vrijeme sve dogovori,a ne kako to na kraju dođe...:icon_cry:smirk):
Osobno znam iz svog iskustva,,,,,,,,,a kad na lišču vidiš,,,onda si završija,,,hhehehehe nema onda je bolest več u punom mahu.:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
Evo za sad naše se drže ljepo,,još da riješimo..danas tri reda i ko ljepotice su...
zwer,covjek na hektar ima oko 5000 trsova.
ja imam na 1500m2 800 komada.
rekao mi je covjek da je kod njega radio neki sa spricom motornom za 300kn..da nije imao 2 sata posla..znam kada smo stari i ja spricali sa motornom u svom vinogradu, oko 800 trsova,trebalo je 4 minute po prolasku,znaci gore-dolje 8 minuta. i 7 redova, oko sat vremena posla.
malo mu je racunica nerealna!
Nema računice,zato sam napisa,da si ih sam šprica,.....nod):nod):
Neznam kako ih nije niti sram tako nešto i reč,...,,,samo da mi je vidit toga koji je radija za te novce...,taj nije čist...