Možeš i gnjojem,mada nema puno učinka,,trebalo je u jesen,,,,,
Baci malo npk,mada može i ostalo...
Ili daj listu preko špricanja,,,rastopi ureu unutra....
Bager, sve stima sa gnjojenjem, ali podneblje je ponedblje, nit ces ti imat kvalitetne kiseline ko Kutjevo, niti ce Kutjevo imat sunca ko Istra...
moj kraj da duplo vise od tebe gnjoji, nece mu pomoc...
a ovi vasi "Sommelieri", necu komentirat...
a ti donesi uzorak kad bude ocjenjivanje, ja cu ti javit, pa ces cut rezultate iz prve ruke...
ne mozes sve ljude trpat u isti koš...
ovi nasi znaju znanje, mogu i oni pogriješiti, ljudi su... al teško ih možeš zajeee....
za neke stvari se ne slažem i neču,,,,,a na kraju ,opet ču reč da če se sve vratit ko šta je nekad bilo,,jer se polako i vrača,,,,
hi):
Bez pravog gnjojenja nema pravog uroda,i bez prave bačve nema pravog vina,,,a te kiseline,,,fala bogu vidim i drugima radile pizdarije,ali svi šute valjda ih je sram,,,,,,a ja više ne mijenjam,,,radit ču ko i do sada,,pa da vidimo dali je dobro i nije,,,,
A ovo za ocijene,,,,,,to je priča ko i za ulje,,,,,,samo ču napisat,nek uzme ko kako mu paše,meni osobno domače vino,mora imat boju,i sve,,,,a o ukusima neču raspravljat,jer svako ima svoje,,,,kad ja vidim przirno vino,,meni je sve rečeno....
Ti fala biogu znaš da mi u Istri nemamo kisela vina,,,nit čete vi napravit bevandu,.niti mi pravi gemišt....