Ja sam lane odradio nekoliko pokušaja ali bezuspješno.....ni jedan se nije primio
tako da ti mogu savjetovati kada da ne kalemiš.....
Hvala na dobrodoslici Nusret Halilic.
-spyder- spricao sam nekim organskim sredstvom na bazi koprive, u dva navrata, sa prosjecnim uspjehom.
Panta SD - da, slike su stare par mjeseci. Nisam spricao nikakvim hemijskim insekticidom, zato se i obracam ekipi za pomoc, nepoznajem tu materiju dovoljno. Ime insekticida, vrijeme i nacin koristenja itd.. Drugim rjecima totalni pocetnik u uzgoju oraha, vocarstvu i poljoprivredi opcenito.
Pozz
Tako sam i ja kalemio nešto pod koru nešto na jednogodišnje mladare,al izgleda da sam poranio,jer vidim kod njega da je plemka nabubrila prilično.Pokušat ću opet ove godine al kasnije....
Evo da se pohvalim da sam iskopao rupe, sadnja sljedeći tjedan
Ipak si se predomislio.
Gdje češ kupiti ili si već kupio sadnice.
Sa čime si radio rupe čini mi se da si spominjao svrdlo, ako je kojeg je promjera i gdje si ga nabavio. E i koju sortu sadiš?
seifeldorf na jednu neplaniranu parcelu, a ovo što sam planirao novosadski kasni i geiseiham 139, svrdlom sam bušio
Koliko već imaš posađenih oraha. Gdje si kupio svrdlo.
Nije moje od kolege je, oraha će sada biti s ovim 1040 kom s tim da na jesen idem još 3 ha (400tinjak kom) tu stajem, ako budem financijski mogao imam jednu parcelu od 3,5 ha tu bi posadio marun tek na onu drugu godinu ako se financije poklope
To je stvarno puno, i još si negdje zaposlen?
Koliko ti je star najstariji nasad, u smislu dali već imaš prihoda od oraha.Više ne, posvetio sam se tome, ne isplati se plačati drugog prevelik je ulog da se pusti samo tako