Kolega hrva, ti i kad citiras ne citiras kak treba,,,:tongue:
"Blago siromasima duhom jer njihovo je kraljevstvo nebesko!" rece taj netko iz mase,,,
Sto se tice teme poznajem podosta ljudi koji su zasadili orah i velika vecina njih je u ekoloskom nacinu uzgoja a svi su tu iskljucivo radi poticaja,,,
Kad bi se umanjili poticaji bas me zanima sto bi se dogodilo sa tim nasadima,,,:s:
Poznajem samo jednog covijeka koji sa ljubavlju gaji svoj nasad oraha i taj nasad je za uzor u odnosu na ove ekoloske,,,
Visina poticaja za ekoloski uzgoj je prevelika tj. u nesrazmjeru htjeli mi to priznati ili ne, zapravo usudio bih se reci destimulirajuca za bilo kakav rad i trud,,,
ali nije to nikakvo cudo jer mnogo toga je trulo u drzavi nasoj,,,
Ne krivim ja vas vec one koji su takve odluke donijeli,,,
I nesto u vezi troskova, slazem se sa kolegom seatom, da ne citiram sad na sto se odnosi,,,
KOlega hrva, buduci da je ova kalendarska godina pri kraju a sa njom i poslovi oko nasada vjerujem da sad mozes podvuci crtu i vidjeti sto se to radilo ove godine u nasadima,,,
Mene kao nekoga tko nezna koliko posla ima oko oraha zanima sto se to sve u jednoj kalendarskoj godini mora odraditi, nije da podjebavam vec me to zanima kao buduceg potencijalnog kandidata za tu vrstu proizvodnje,,,
za ljesnjak znam sa njim se hrvam vec godinama,,,
emo):