isto me zanima za sadnice...Koji je postipak za sadnju eko oraha. Ima li negdje napisano kakve sadnice, koliko po ha i sve ostale uvjete za sadnju eko oraha?
Ako sadis sortu koja je na eko popisu ministarstva onda moras kupit od proizvodjaca koji ju je stavio na listu, ako zeljene sorte nema na listi tada mozes i iz konvencionalnog uzgoja ako nije tretirano sredstvima zabranjenim u eko proizvodnji. Za to se trazi odobrenje nadzorne stanice za sadni materjal iz konv. uzgoja. Za poticaj broj sadnica po ha uvjetuje agencija.isto me zanima za sadnice...
Rasadnik u Starom Petrovom Selu, već sada dogovori narudžbu.....Dobar dan. Novi sam ovdje pa se tek snalazim
Zamolio bi Vas za informacije gdje se mogu nabaviti sadnice oraha sa svim potrebnim certifikatima? ako je moguce da bude sto jeftinije posto mi je potrebno cca 1500 kom za jesen 2019. Hvala unaprijed
Pozdrav.
Da li ima neko iskustva sa sortom Lara?
Planiram sada na jesen posaditi 2,3ha što bi u intenzivnom zasadu bilo oko 720 sadnica.
Svako mišljenje dobrodošlo
Zva sam danas ne drze ni jednu od ovih vrstaRasadnik Displantarium Staro Petrovo Selo
I ja planiram isto jedno 660 sadnica. Mislim se izmedu Pieral Lara, chendlera i Tulare?
Di znate gdje se mogu nabaviti sadnice aa dokumetacion za eko?