netreba, jer kad se namrzne preko zime, to se u proljeće rasipa ko ludo, pa u rano proljeće idemo zatvoriti brazdu, i malo otvoriti da se presuši, jer joj treba jedno vrijeme da se osuši,a to bude išao mali traktor i 5.60 sjetvospremač sa skinutim rotorima.marko93 kaže:Kad več imate tako tvrdu zemlju,zakaj ne zavarite na lemeše noževe da režu brazdu na pola :?: :scratch
Prednja ide malo dublje,da grabi malo više zemlje jer mi kotač gazi brazdu,a tu je bi mali brijeg na zemlji pa je više grabila..Inače nisam htio jako štelat plug pošto nije moj pa da ga ne raštelam..daniel2356 kaže:el ti to prva brazda preblizu ili ide preduboko jer ju tak visoko složi?
tu si u pravu, tuđi plug, najbolje ne dirati. ja završio sa oranjem, sad samo pranje strojeva i spremanje pod šupu, pa kolinje može početi...marko93 kaže:Prednja ide malo dublje,da grabi malo više zemlje jer mi kotač gazi brazdu,a tu je bi mali brijeg na zemlji pa je više grabila..Inače nisam htio jako štelat plug pošto nije moj pa da ga ne raštelam..daniel2356 kaže:el ti to prva brazda preblizu ili ide preduboko jer ju tak visoko složi?