hehehehe, stručnjaka na sve strane. ona moja prva slika je s jedne male parcele, kako bi rekli - frtalj jutra. ugl, nije moja zemlja, nego je kraj moje kuće. čovjek ne radi zemlju, pa sve dao u arendu. i ove godine ja dobio taj komad džabe. preoro sve, na kraju njive je mali voćnjak i izvuko ovratinu do njega. a pokraj njive je jedna susjeda. malo drugačijih pogleda na okolinu. ima i ona voćnjak. i došla žena reć kako sam joj uništio travu i kako sam zatrpo kanal na međi. i kako su joj pala dva grumena zemlje na travu i da ona to nemože maknut jer ima nalakirane nokte. inače, dvije šake zemlje jako štete travici. naravno, ja sam izašao tri puta s prednjim točkovima na među dok sam izvlačio ovratinu, ali nisam siguran da bi mogao ikako drugačije. osim da nabavim konje. i naravno da se kanal smanjio kad se razoravalo, ali ako nije dovoljno 25-30 cm odmaknuto od njenog... i šta reći, koju posruku porati???? a redovno žalila tom susjedu čim malo trave naraste, jer, eto, raste ambrozija i korov, a sad ne valja kad se radi.