Orao sam danas, i to uspješno! Zemlja je za zagorske pojmove tabla, ravna i nekih 2500 m2. Zadovoljan sam poslom, dubina je bila 25-30 cm, ali je bilo dijelova gdje je išlo samo 20 cm, ali važno da je išlo, plug vrlo dobro radi, stavio sam toplink na najdonju rupu i hidraulika je fino regulirala, rijetko sam si morao pomoći ručicom. Ručka na plugu nije bila skroz iza kako se preporuča, onda mi lošije okreće brazdu pošto je uža, nego malo prema naprijed. U svakom slučaju, nema teoretske šanse da desni lanac bude labav, ali traktor nikud ne vuče, ako pustim volan, samo se malo cima lijevo-desno zbog pogona. Orao sam u 3. brzini, špera mi je bila najbolja prijateljica, a maštao sam o prednjoj šperi i 500 kg težem traktoru:icon_super: Jedini problem koji je ostao je oranje puteva jer je plug prenisko, a lako je i zapeti u brazdi, osjetio par puta:icon_cool: Orao sam nešto manje od 4 sata, moram samo vidjeti koliko sam potrošio nafte.
Većina te čestice nije moja, meni se još ore, nešto sam se dogovarao s Puknutim, ali ne daju mi u nedjelju orati. Morat ću s nekim u selu kompenzirati radove, još mi se ni daska na plugu nije očistila:icon_super: