Plug je neki Švicarac,ime je neko skroz nepoznato neki OTTME,tako nekako,jako je dobar plug jedina mu je mana niski klinres,svega oko 63cm.marko93 koji je ovo plug sto nosi deutz,imam ovakav 2 brazdni ali ne znam cija je proizvodnja,inace plug odlicno ore,zaorava ostatke i slaze brazdu
Nisam mislio u smislu nov da nije razrađen,na ovaj je plug potkapčen sa 60-70rs,ostale sate je napravio samo u oranju,i nešto jako sitno prijevoza.Ma šta nov mi smo sa 120rs terali vogel 1020 na 14" 6.5-8km/h stim da mu je uz brdo bilo malo knap ali ipak je moj 85ks a ovaj je 110
marko ovaj traktor s kojim si ti orao nije ZTZ jer takav ne postoji može bit samo ZTS,ali nije zetorova serija ZTS nego je to zetor crystal od 120ks
Ma bravo ti:lol:
Znam ja da se radi o starome Kristalu,al nekak mi bolje paše naziv ZTZ,tak ga ja zovem pa sam zato napisao tak.
baš me zanima zašto rayer::lol:Gdje ima kod tebe takve zemlje da dođem i uzmem u zakup:weedman:
Gdje ima kod tebe takve zemlje da dođem i uzmem u zakup:weedman:
Eto, da nisi probao orati sa slavoncem, ne bi mozda nikada ni znao kakve su razlike izmedju dva pluga... IMt je za grublja oranja dobar, dok slavonac ore u laksim tlima fino i cisti da je to fantazija. A i sam si rekao da ga vise ne bi mjenjao