A jel ne gusi malo zelena gnojidba i kukuruz koji bude na godinu tu posijan?
Kaj se točno osjeti??-da teže se kombajnira.Nije urea samo da se slama razgradi...osjeti se i hederu od kombajna ak je kukuruz, barem u mojem slucaju, ali slazem se brutala je cijena uree.
Hm, moram reci da imam pozitivna iskustva sve skupa no imao sam jednom slucaj da je iza zelene gnojidbe malo losiji bio u startu ali stigne on i nadoknadi to sve i opet bio kukuruz kao more.A jel ne gusi malo zelena gnojidba i kukuruz koji bude na godinu tu posijan?
ja bi sad prebrljao plitko, a pred sjetvu još jednom pošteno...Dobio sam jednu livadu i mislio sam tu pšenicu zasijati. Kad bi bilo dobro uzorati sad nekad mozda ili čekati pred sjetvu ?
Kaj se točno osjeti??-da teže se kombajnira.
Pa ne znam da li odgovara ,livada je 1500m2 pa bi pokusao nije mi puno trošak, i ako bude manji prinos to je meni za kuće .A paše li pšenica poslije livade? Kod mene je obično išla prvo kuruza pa tek onda pšenica.
A zasto to radite?Ja sam neki dan tanjurao strnište,kad bude malo niklo(korov i ječam) idem još jednom tanjuračom, pa oranje. Prvi put budem probao bez prskanja totalnim herbicidima. View attachment 51348