Pa može on 6,7 nezna koliko konja ima ali čini mi se da mu je mali, osim ak nije baš zajebana zemljaAko misliš na fenda nosi ga dobro ipak je to serija 9 i još ima napred uteg
Kak sam ka jaaako mali poljoprivrednik a več dosta star i bedast ak bi neko otprl ovo pa mi pojasnil kaj se tu hoćeMomci, GAEC6 ne vrijedi kod vas??😜.
Fendt je 240 ks,na ovoj zemlji mu je "mali" jer ore na 20 cola 8 km/h na 1500 okretaja ali ima i zemlje koja se ore najviše na 16 cola 6 km/h i 1800 okretajaPa može on 6,7 nezna koliko konja ima ali čini mi se da mu je mali, osim ak nije baš zajebana zemlja
Mislio sam da je 936, pa ok mu je onda. Većina ih je 936, 930, ne vidjam baš 922, 924 i sl...Fendt je 240 ks,na ovoj zemlji mu je "mali" jer ore na 20 cola 8 km/h na 1500 okretaja ali ima i zemlje koja se ore najviše na 16 cola 6 km/h i 1800 okretaja
Možda je u jednom dijelu lakša zemlja, ili je jednostavno bilo mokro na nekim dijelovima.Lijepo zorano. Desno gore mi se čini ko da se brazde malo svjetliju, a pri donjoj strani slike kak da je presuho. Je li to mene oči varaju, ili je stvarno tolika razlika?