• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

rudamaca

Aktivni član
Tu od
6 Ruj 2007
Poruka
503
Momci, GAEC6 ne vrijedi kod vas??😜.
Kak sam ka jaaako mali poljoprivrednik a več dosta star i bedast ak bi neko otprl ovo pa mi pojasnil kaj se tu hoće

Tam negde dole....

SMR 9 Standardi za zaštitu teladi

Prvi red ???????

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,184
Pa može on 6,7 nezna koliko konja ima ali čini mi se da mu je mali, osim ak nije baš zajebana zemlja
Fendt je 240 ks,na ovoj zemlji mu je "mali" jer ore na 20 cola 8 km/h na 1500 okretaja ali ima i zemlje koja se ore najviše na 16 cola 6 km/h i 1800 okretaja

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,326
Fendt je 240 ks,na ovoj zemlji mu je "mali" jer ore na 20 cola 8 km/h na 1500 okretaja ali ima i zemlje koja se ore najviše na 16 cola 6 km/h i 1800 okretaja
Mislio sam da je 936, pa ok mu je onda. Većina ih je 936, 930, ne vidjam baš 922, 924 i sl...

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,184
Radni sati nema puno samo 19500 rh,vario mu je rađen prošle zime,neznam točno koliko sati godišnje ali radi oranje, podrivanje,tanjuranje sa teškom kratkom tanjuračon i pripremu za sjetvu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,862
Danas izoran vrt. IMT-eji odradili posel. Zemlja je bila jako zgažena jer sam se puno puta tu okretal sa traktorom i prikolicom, ali jednobražnjaku to puno ne smeta. Oralo se preko 30 cm dubine, a i fergić se nije puno bunil. Valjda zato kaj je dobil novo ulje i plavoga filtera, a k tome i još ponekaj.

Prilozi

• vrt 1 24.jpg
    vrt 1 24.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 92
  • vrt 2 24.jpg
    vrt 2 24.jpg
    81.8 KB · Pregleda: 88

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,862
Za sad još samo dodatno štopa. To sam stavil radi zaoravanja kukurozovine, ali budući da mi za to ne treba budem sve to skinul i stavil u skladište neuspjelih projekata.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,679
Lijepo zorano. 👌 Desno gore mi se čini ko da se brazde malo svjetliju, a pri donjoj strani slike kak da je presuho. Je li to mene oči varaju, ili je stvarno tolika razlika?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,043
Lijepo zorano. Desno gore mi se čini ko da se brazde malo svjetliju, a pri donjoj strani slike kak da je presuho. Je li to mene oči varaju, ili je stvarno tolika razlika?
Možda je u jednom dijelu lakša zemlja, ili je jednostavno bilo mokro na nekim dijelovima.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh