• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,832
Premalo...u pravu si...malo preko 30cm...ali namjerno sam mu smanjil zahvat da mi ne vuce tak jako traktor...sad bum pocel povecavati a s drugim sarafom ravnati vucu traktora...ovo je bilo nemoguce orati i onda nebres nist stelati...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,690
Plug je regent, neki stari tip, nez točno, originalno 12", al sužen na 11".
Ovo je kombinacija

Ako se zmisliš, kad bu plug na traktoru i ako nije prezahtjevno, prosil bi video okretanja pluga.

Kod mene to ide ovak:

Ručka na mojem nije zglobna pa uvijek moram voditi brigu da nije preveč dignut jer bi onda ručka potrgala vanjske priključke hidraulike i moje prste. :(

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,958
A moj ima zglobnu ručku, tak da nemam takvih problema. Ne bi trebal biti problem snimiti, jedino bi moglo biti problem u meni ak bi zabil, nadam se da nebum.

Na vrh