Majko mila... da filter goriva ne mogu isporuciti kako treba, pa to treba znati, zbilja moras biti nadaren da 72 dana ne narucis prave filtere...
Evo, jedini ovlasteni serviser u mom kraju za IMT je jedna firma iz virovitice, za koju sam cuo slijedece: Dobri su majstori, samo je sef picajzla, ali naprave super posao. Lijepo nas covijek dva tijedna zavlacio da ce doci "sutra" i kad je dosao, bar je iskreno rekao: "Niste kod mene kupili traktor, a ima ljudi koji jesu. Oni su uvijek prije vas na redu kod mene i tako ja radim." Koliko god da je zavlacio, bar nije izmisljao gluposti. Napravio servis uredno, i dovezao mi traktor nazad, no malo sam morao za njim popravljati. Jedini prigovor imam je taj da mi nije vratio visak ulja (radi se o 5 litara super 5 i par litara transhidrola, no neka mu bude. Valjda ce vratiti kad bude dotezao glavu...
Ako jedan jadni IMT moze imati koliko-toliko dobru servisnu mrezu, a da Massey-Ferguson ne moze, to je sramota na svijetskoj razini, sto taj vas ORO radi. Njima je tamo svejedno, no i vas koji ste zakinuti prave klaunovima i budalama u najmanju ruku. To se treba zaliti direktno MF-ovoj sredisnjici i da se tu uvede neki red, jer je ovo sramota... Ajde da se radi o jenom, izoliranom, slucaju, no puno ljudi ima s njima probleme. Tomu se nekako mora stati na kraj...
Stvarno im svaka cast.