drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,735
Majstor......
Strižnu kosu najprije nabrusi šmirgl šajba na brusilici pa dok noževi traju...Evo imam brus za strižnu kosu
Ne samo to. Slama je rijetka i kruta (prema travi), pa ju kosa ne nabire niti ne žvače, a i nema blata koje bi se skupljalo na kosi.... na kombajna kosa radi visoko od zemlje pa se ne tupi brzo.
Probaj delati s takvim profi alatima na profi kineskoj bušilici, buš videl da ide brzo. Ko z raketljinom. 🤭Lako tebi kad si penzioner pa imaš cajta stim brusit. 🤭
Molim cijenjene članove Foruma da se obzirno odnose prema penzionerima među nama, da im se zaštiti dignitet i dostojanstvo.Tak je to gda dojdeš v penziju onda se i mlađarija sprda s tobom. Molim da se zaštiti dignitet i dostojanstvo penzića u svim forumskim temama![]()
Mislim da se na kombajnu noževi brže tupe, slama ne podnosi tupe noževe,kosa počinje lupati ako potjeraš. Brušenje kombajnske kose je zadnja opcijaTo zavisi od vrste ugrađenih zuba u kosi. I kose na kombajnau se nogu ostriti ako su predviđena za òstrenje. Ali na kombajna kosa radi visoko od zemlje pa se ne tupi brzo.
tako je treba zaštiti penzionere od naših runda za piče oni neka čitavo vrijeme nek naručuju mi čemo slušati i pitiTak je to gda dojdeš v penziju onda se i mlađarija sprda s tobom. Molim da se zaštiti dignitet i dostojanstvo penzića u svim forumskim temama![]()