Branimir 105 s kaže:
bogec kaže:
uh imam podosta široke spektre u glazbi, moram malo promjenit ritam :mrgreen:
Malo promjenit a :scratch
Ne znam kak ti barataš s engleskim, al kolko se ja razmem tekstić ove pjesmice koju sam zadnju stavil mi je malo "čudan".
Svirka je ok. Meni osobno je svirka i najbitnija.
da malo za promjenu, nemrem stalno slušat softy pjesmice :mrgreen:
engleski i mađarski znam jako dobro
tak da razumijem šta pjeva, al vidim da si i ti poslušao pjesmu
ma uopče nije bitno šta pjeva , stvar mi je čistam ok
ovo je sve komercijala, a da vidiš spotove od grupa koje predstavljaju dead metal, e to baš i nije za gledat za svakoga, nekima bi se želudac okrenuo :shock:
gothic rock i ima kao i svi slični stilovi malo kak bi mi rekli čudne textove, a u tome je i bit, ali postižu veliki broj poklonika i veliki komercijalni uspjeh.
različiti stilovi donose različite zvukove i textove, da bi se zadovoljilo sve ukuse od slušanja do stvaranja i interpretiranja glazbenog izričaja, bilo to klasika, jazz, country, pop, rock, metal, dance, tamburaška glazba..........
ja sam uvjek bio što se tiče muzike širokog spektra, ali da je kvalitetno i slušljivo, vidim izašao je novi album guns n roses, kao najskuplji album svih vremena sa 13 milijuna dolara , al nigdje ne čujem na radiju niti jednu stvar, nema ih ni na satelitu.
el to uopče izašlo u prodaju :?:
kaj stvarno svirci hoče popit :shock: , al su načesani :mrgreen: :mrgreen:
branimir bumo šananu metnuli na krušku da nam svira a lotru maknuli da nemre dolje :mrgreen: tak su svirci prošli kad se moj djed ženio, svirci za novce na krušku naterali da sviraju, al dolje nema cjeli dan :mrgreen: pa ti sviraj :mrgreen: