gledaj, po tome ne bi trebali slušat ni tamburice ni klape,jer ih slušaju naši političari koji nas kradu i uništavaju više nego bilo koji drugitonko kaže:prejadni ste, šajkače vam se sviđaju? Pa imate li imalo poštovanja prema onima koji su nastradali, dok su se ovakve pjesme pjevale kada su rušili ono što su naši mukom stvarali godinama.
Jesi li ti svijestan što si napisao????????????????????????????????????dado 1 kaže:gledaj, po tome ne bi trebali slušat ni tamburice ni klape,jer ih slušaju naši političari koji nas kradu i uništavaju više nego bilo koji drugitonko kaže:prejadni ste, šajkače vam se sviđaju? Pa imate li imalo poštovanja prema onima koji su nastradali, dok su se ovakve pjesme pjevale kada su rušili ono što su naši mukom stvarali godinama.
tonko kaže:Jesi li ti svijestan što si napisao????????????????????????????????????dado 1 kaže:gledaj, po tome ne bi trebali slušat ni tamburice ni klape,jer ih slušaju naši političari koji nas kradu i uništavaju više nego bilo koji drugitonko kaže:prejadni ste, šajkače vam se sviđaju? Pa imate li imalo poštovanja prema onima koji su nastradali, dok su se ovakve pjesme pjevale kada su rušili ono što su naši mukom stvarali godinama.
pa ti bi radije da državu vode oni koji nam nisu dali da je imamo,da imamo svoje???????????????????????????????''
prebalavi ste i nemožete to shhvatiti, ne isplati se objašnjavati ništa ljudima koji ne drže do svojega.
mario 00 kaže:[youtube:2i2b4139]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Pah2NVkbAz4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Pah2NVkbAz4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube:2i2b4139]
ovaj band se slusa.decki su mji susjedi odlični su za svoje godine
ŠANANA IMT 565 kaže:Bogec i ostali country ljubitelji, skinio sam s neta oko 300 pjesama, što novijih, što starijih, što bržih, što laganijih, što onih srcedrapajučih :lol: :mrgreen: , ma divota za slušati
sad imam oko 400 country pjesama doma i još toliko očekujem od čika mate :!: :!: :!:
bogec kaže:ŠANANA IMT 565 kaže:Bogec i ostali country ljubitelji, skinio sam s neta oko 300 pjesama, što novijih, što starijih, što bržih, što laganijih, što onih srcedrapajučih :lol: :mrgreen: , ma divota za slušati
sad imam oko 400 country pjesama doma i još toliko očekujem od čika mate :!: :!: :!:
pošalješ mi to na cd-u
one srcedrapajuče country kaj natežu note pol minute mi stavi na posebni cd
ŠANANA IMT 565 kaže:Ma budem ti osobno donio za tjedan-dva, moram po ono sjeme doći, nadam se da ga još čuvaš?!!!, buseš si ti sam prozbirao koje su ti srcedrapajuče, a koje ne , ja ti to sve spržim na cd-eove da si fino možeš slušat u masseyu :mrgreen: