• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ovčarski i pastirski psi

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
najbolje se pokazalo domaće ulje lavande.jedna kap za vrat,povremeno ili svaki dan i nema ni buha ni krpelja

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
evo da nepravim novu temu, moj ljepotan! KROFT

fotografija0042g.jpg

fotografija0044o.jpg

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
najbolje se pokazalo domaće ulje lavande.jedna kap za vrat,povremeno ili svaki dan i nema ni buha ni krpelja

To i ja koristim i bolje se pokazalo od frotlajna on je dosta skup a kod mene učinak nula.....

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
hvala dominik!
ovo je jedina tema o psima!
a kroft je toliko pametan da bi bez problema mogao goniti ovce...

tihi05

Član
Tu od
31 Srp 2012
Poruka
475

hvala na ovome-nisam to znao i probat cu !!
Evo bas sam sad sa Bena skinuo kojih 10tak krpelja!!Stavljao sam drva u pec a on se ostao grijati u podrumu i malo ga podragam kad ono krpelj na krpelju ?!
I inace ga sskoro svakog dana pregledavam i skidam krpelje jer mi je prije njega jedan prekrasan HO uginuo od te piro....

Moram ga staviti na lanac sad dok snijeg prodje da mi ne zavrsi ko pas prije njega.
Nadam se da zaista ovaj savijet djeluje jer one ampule su vise skupe nego dobre !

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
To i ja koristim i bolje se pokazalo od frotlajna on je dosta skup a kod mene učinak nula.....

hvala na ovome-nisam to znao i probat cu !!
Evo bas sam sad sa Bena skinuo kojih 10tak krpelja!!Stavljao sam drva u pec a on se ostao grijati u podrumu i malo ga podragam kad ono krpelj na krpelju ?!
I inace ga sskoro svakog dana pregledavam i skidam krpelje jer mi je prije njega jedan prekrasan HO uginuo od te piro....

Moram ga staviti na lanac sad dok snijeg prodje da mi ne zavrsi ko pas prije njega.
Nadam se da zaista ovaj savijet djeluje jer one ampule su vise skupe nego dobre !

ja uz lavandu koristim i tabletice od bijelog luka za pse i mačke.vjerujte,od kako koristim lavandu i tabletice nemam problem sa krpeljima.sad je zadnji rok da počnete sa preventivom jer krpelji nespavaju nikad a u proljeće su posebno gladni.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
ja uz lavandu koristim i tabletice od bijelog luka za pse i mačke.vjerujte,od kako koristim lavandu i tabletice nemam problem sa krpeljima.sad je zadnji rok da počnete sa preventivom jer krpelji nespavaju nikad a u proljeće su posebno gladni.

Daj mi objasni malo ove tabletice od bjelog luka kak se to koristi gdje kupiti

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
šta to daješ psu da jede ili neka kemija...

to je bjeli luk u prahu,daš mu po jednu tabletu svako par dana i to je to,nije kemija.bijeli luk djeluje kao prirodni antibiotik,čisti crijevni trakt od prazita i uz to spriječava nalete krpelja jer njima koža ljudi i životinja koji se hrane bjelim lukom smrdi.

borna

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
34
Evo danas vidio da su mi se parili bijeli Ho. Znaći bit ce štenaca za 2 mj.

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
*tihi05, hvala! ma pas i pol, uvijek sam imo neke krizance sto sam dobio u selu, al sad kad imam svoju kucu, rekao sam nema vise pizdarija s divljacima na lancu i nabavio si ovoga i ima cijela 2 dvorista na raspolaganju... normalan pas, slusa bolje nego neki ljudi i da mu se objasniti! :)

tihi05

Član
Tu od
31 Srp 2012
Poruka
475

prijatelju za sad tvoj savijet sa lavandom ne funkcionira.Svaki dan po nekoliko kapi 4-6 mu po raznim dijelovima kapnem ali svakog dana rucno skidam krpelje. Sad sam ga stavio na lanac da prodje ova navala krpelja jer ima ih strasno puno!!

D

daliborlukic

Guest
pozdrav svima,novi sam ovdje pa nemojte zamjerit sto se bas ne snalazim :) uglavnom prodajem stene Border Collie,cistokrvno ali bez papira.. cijena je 600 kn..roditelji odlicni u radu sa stadom.

Daljac

Član
Tu od
13 Ruj 2012
Poruka
220
Dobro došao, daj postavi koju sliku šteneta ili roditelja, pošto se o ovoj pasmini samo raspravljalo ali niko nije stavio nikakvu sliku. Koliko dugo imaš Bordera i kako se ponašaju s ovcama?

D

daliborlukic

Guest
Dobro došao, daj postavi koju sliku šteneta ili roditelja, pošto se o ovoj pasmini samo raspravljalo ali niko nije stavio nikakvu sliku. Koliko dugo imaš Bordera i kako se ponašaju s ovcama?

Daljac,slike stizu uskoro,Bordere imam 3 godine i iskreno ti mogu reci da sam prezadovoljan,nisam prije puno znao o njima a iskreno nije me niti zanimalo ali nakon sto sam nabavio stene poceo sam pratiti malo tu pasminu.. imam odraslog psa koji je odlican u radu sa svim vrstama zivotinja,recimo kod mene vecinom radi sa svinjama,ali je idealan za ovce (da se razumijemo njega ne prodajem) :)

Najnoviji postovi

Na vrh