evo da nepravim novu temu, moj ljepotan! KROFT
najbolje se pokazalo domaće ulje lavande.jedna kap za vrat,povremeno ili svaki dan i nema ni buha ni krpelja
najbolje se pokazalo domaće ulje lavande.jedna kap za vrat,povremeno ili svaki dan i nema ni buha ni krpelja
To i ja koristim i bolje se pokazalo od frotlajna on je dosta skup a kod mene učinak nula.....
hvala na ovome-nisam to znao i probat cu !!
Evo bas sam sad sa Bena skinuo kojih 10tak krpelja!!Stavljao sam drva u pec a on se ostao grijati u podrumu i malo ga podragam kad ono krpelj na krpelju ?!
I inace ga sskoro svakog dana pregledavam i skidam krpelje jer mi je prije njega jedan prekrasan HO uginuo od te piro....
Moram ga staviti na lanac sad dok snijeg prodje da mi ne zavrsi ko pas prije njega.
Nadam se da zaista ovaj savijet djeluje jer one ampule su vise skupe nego dobre !
ja uz lavandu koristim i tabletice od bijelog luka za pse i mačke.vjerujte,od kako koristim lavandu i tabletice nemam problem sa krpeljima.sad je zadnji rok da počnete sa preventivom jer krpelji nespavaju nikad a u proljeće su posebno gladni.
Daj mi objasni malo ove tabletice od bjelog luka kak se to koristi gdje kupiti
imaš u apotekama za smanjenje krvnog tlaka ili u petshop radnjama.nisu ni skupe
šta to daješ psu da jede ili neka kemija...
evo da nepravim novu temu, moj ljepotan! KROFT
Lijep ti je prijatelj- retriver
Ti psi su takodje jako pametni i zele udovoljiti gazdi.
Dobro došao, daj postavi koju sliku šteneta ili roditelja, pošto se o ovoj pasmini samo raspravljalo ali niko nije stavio nikakvu sliku. Koliko dugo imaš Bordera i kako se ponašaju s ovcama?