• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ovčarski i pastirski psi

Dominik

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
520
Ma ima pasa prijatelju kad hoćeš. Ako ne kod mene ima kod uzgajivača sa kojima surađujem. Bit će najvj jedno leglo krajem godine. Jesi zadovoljan sa psom?

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Posljednji okot. Ponos moje kuje :mrgreen:

dsc00779i.jpg

Ponosna mama

dsc00189j.jpg

dsc00196h.jpg

B

Buco

Guest
Ako ti kujica ima rodovnicu, poslikaj je sa svih strana, ako možeš u izložbenom stavu i profil ili poluprofil glave. Rodovnicu ne moraš slati ali napišeš samo ime kuje i broj rodovnice s datumom oštenjenja a ona je vjerojatrno već u bazi ali bez fotke!

P

palestinac

Guest
POZDRAV ;)

JA BIH KUPIO JEDNO ŠTENE HRV. OVČARA BEZ PAPIRA I DA NIJE SKUPO 8)

M

minajo

Guest
Planiram kupiti jedno štene Kavkaskog ovčara. Pa mi je potrebno mišljenje Vas forumaša kakvi su to psi i dali su prigodni za obitelj na selu koja ima malu djecu i dvorište nije ograđeno. Moje mišljenje je da je pas opasan onoliko koliko ga gazda nauči da bude agresivan. Molim vaša mišljenja unaprijed HVALA!

Dominik

Član
Tu od
11 Lis 2007
Poruka
520
koliko znam dosta agresivni psi. Ne bih preporučio za djecu. To što kažeš stoji al neke pasmine su jednostavno kakve jesu i ti tu teško možeš šta promijeniti.

B

brmba

Guest
kavkazac ti je agresivn enaravi. ja bih ti preporucio srednjeazijskog ovcara

Ronin

Član
Tu od
13 Velj 2009
Poruka
238
Pa zasluženo odmara vidi koliko je kukuruza okomušala. :mrgreen:

B

Buco

Guest
Žao mi je što niste bili na 1. RADNOM PRVENSTVU HRVATSKIH OVČARA, uistinu se moglo puno vidjeti, doživjeti a i naučiti pa čak i ja koji relativno dosta znam o pasmini, dosta novih i dobrih stvari sam vidio, čuo i doživio - a to znači i naučio!

Nagodinu ne smijete to propuistiti nikako!

R

rony

Guest
imam jednog štenca pasmine tornjak na prodaju bez rodovnika,star 2 mj.

Z

zetor4718

Guest
Ja imam isto tornjaka starog 4 godine.Kad sam kupovao psa čitao sam mnogo literatura i knjiga i odlučim se za tornjaka.Kao prvo htio sam što večeg psa,drugo da bude pametan i treće umiljat.U dvorište nemože niko zaći.Kad ulazim sa traktorom u dvorište otvorim si ogradu uđem i zatvorim a dotad on leži u kućici i nemrda dok ne zatvorim ogradu.Izrazito je inteligentna vrsta nisam ga puno dresirao jer je sve upijao sam tokom vremena.Svaki pas je dobar ako se snjim ponaša normalo bez maltretiranja.Ja svog psa nisam nikad tukao ima svoj boks tako da nije na lancu.Kad opet budem uzimao psa bit će TORNJAK.Psi su zakon!!!!!! :supz:

R

rony

Guest
koliko se može vidjet na slici izgleda odlično,gdje si ga nabavio i dali ima rodovnik?

Najnoviji postovi

Na vrh