Zeljko81Bj
Član
- Tu od
- 30 Svi 2013
- Poruka
- 543
Lijepo od vas da priznate, pa nije mašina bezveze 10 puta skuplja od te igračke.
Kakva je to tehnika "bowenom tehnikom"Po meni je bolje cetkom ocistititi cesalj nego prati nozeve u vodi. Puno vise osisam ovci kada cetkom prodjem nego kada sam u vodi prao. Inace koristim nozeve i cesljeve, heiniger topaz koji su top. Imam i wolf ali nisam zadovoljan s njima. Kupio sam i kineske nozeve i cesljeve i mogu reci da su bolji od wolfa. Vec par godina se ucim sisati bowenom tehnikom i mogu 40 komada dnevno osisati sa obrezivanjem papki i davanjem ljeka, s tim da mi jedan radnik pomaze.
Slika cetke kojom cistim cesalj
Ovce će nastojati pogristi grane voćki, u jesen oguliti koru sa drveta.Pozzz. Imam ograđeni voćnjak površine 1ha kros kojega prolazi potok pamalo razmišljam da to stavim koju ovcu. Koliko bi ovaca bilo optimalno u tome prostoru?
Ja bi koru premazao krećom (mislim da ne bi terbale onda jesti) a ovci bi vezao zadnju nogu za vrat pa ne može do granaOvce će nastojati pogristi grane voćki, u jesen oguliti koru sa drveta.
Mislim da nema izbora nekog klanje je ograničeno i tu nastaje problem.Imam jedno pitanje kada prodajem muske janjce nekome ko nema opg dali mogu kako ispuniti putni list i odjavit bez problema ? Do sada sam pisao klanje na gospodarstvu i tako odjavio ili se moze na bolji nacin.