Ili ima zamlju (supstrat) koja odgovara paprici.
Mislim da je to jedan od glavnih razloga,ili čak najbitniji!!! ovaj plavi je za sjetvu. Švabo kad nešto napravi,nema da ne valja.
Prilozi
Posljednje uređivanje:
Ili ima zamlju (supstrat) koja odgovara paprici.
Gle Miladine, lijepo Seva kaže, koristi Gramoflor.Ipak mi tu ništa nije jasno, ja imam Klasman i mislim da je to sve slično.... ali nikom nije jasno kako.
Dobro, mene interesira koliko košta taj gramoflor. Ja floragard plaćam 49+pdv i zadovoljan sam. Morao bih probati da vidim razliku, ali mislim da kod mene u blizini nema za kupiti.
A ja baš razmišljam koga da nađem da zajedno naručimo, pošto to ide iz Splita. Meni treba za salatu sredinom šestog mjeseca jedna paleta za probu. Cjena je ista samo treba dogovorit prevoz.
Juj split. Meni će isto trebati za salatu u 6.
Kad gledam papriku od seve a znam da čovjek govori istinu onda mi nije teško otić i do splita da to isprobam.
Ali u suštini to je samo rasad, može biti dobar, ako dalje ne napraviš uvjete nema proizvoda. Baš je stara neki dan dovezla 7-8 vreća brilla za svoju papriku pa ću vidjet ima li razlike u odnosu na floragard.
Jedna lasta ne čini proljeće. No vedrana sijana 16.03 ujutro, zalivena, na sunucu iza izo stakla iznad radijatora.
Evo start domaće vs NS Seme.
Slikano 13.03 sada je sve sjeme niklo domaćeg (tri reda). Ns seme razvija klicu dole ali ništa gore, vjerovatno jako isušena.
Nema ljutnje na što misliš? Nemrem se ja na tebe naljutiti he he. Prije ćeš ti na mene