Napada dosta toga ali glavnu štetu na paprici pravi tako što položi jaja u tek zametnute plodove koji ako se ne tretiraju Coragenom postanu vodenasti i samo otpadnu sa peteljke. Mnogi insekticidai uništavaju kukuruznog moljca ali samo Coragen uništava i njihova jaja.Laco 1. generacija plamenca 100%. Imam i ja takvih biljaka, ne puno ali ima po neka. Do ove godine nisam primecivao tako nesto. Jako polifagna stetocina, ne napada samo plod paprike vec jos dosta toga
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока
Napada dosta toga ali glavnu štetu na paprici pravi tako što položi jaja u tek zametnute plodove koji ako se ne tretiraju Coragenom postanu vodenasti i samo otpadnu sa peteljke. Mnogi insekticidai uništavaju kukuruznog moljca ali samo Coragen uništava i njihova jaja.
U početnoj fazi bolja nego crna,biljka se brže i lakše razvija na početku sezone jer nema one vreline kao od crne folijeSanjin, jesi li primetio kakvu razliku na paprici sa crne i sa bele folije?
@marke kad se ozlijediš, dal popiješ flaster ili ga zalijepiš na ranu?
Kod mene nema koragen narucit nikako
moze li onaj kraken pomoc protiv kukuruzovog moljca
prskao bi 2-3puta kaze ovaj tip da je djelotvoran
Pa možeš češće prskati drugim preparatima ako ne možeš nabaviti Coragen.Smijem li FitoCal rastopiti i zalijevati kao što inače zalijevam - kantom za zalijevanje na korijen?
Kod mene nema koragen narucit nikako
moze li onaj kraken pomoc protiv kukuruzovog moljca
prskao bi 2-3puta kaze ovaj tip da je djelotvoran