Tu nije, jedino ako netko blizu mene nije kasno zaoravao kukuruz/kurzinje, jedino je pored mene zapušteno zemljište.Nicim. Gusenica je unutra i tu vise ne mozes nista. Da nije kukuruz pored ili je bio tu prosle godine?
Послато са 5045D уз помоћ Тапатока
Tu nije, jedino ako netko blizu mene nije kasno zaoravao kukuruz/kurzinje, jedino je pored mene zapušteno zemljište.
Hvala u vezi Coragena, nisam vidio pa sam požurio i kupio Match![]()
Neda
mi se ledjnom prskalicom prskat
lakse mi je kroz sistem samo ne znam koji bi preparat primjenio
Planiram ujutro u 6.30poprskat papriku kromosul +schampion-bakarni hidroksid a sutra po danu javlja 37stupnjeva
ne znam jel pametno
Evo moje paprike na svakoj po 5-7 većih plodova koji će stići u avgustu i mnoštvo malih plodova i cvetova. Cilj je da bukvalno svaka biljka daje isti prinos.
Regis uopšte nije bitno da li imaš kukuruz u blizini moraš uzeti Coragen ako želiš da rešiš problem ni jedan drugi preparat neće ubiti jaja i larve koji su već ubuseni u male i velike plodove.Ja oko moje paprike sejem kukuruz ciljano.
Marke moraš uzeti prskalicu jer ti treba za sve što proizvodis. Prskaj sa ledjnom dok ne kupiš i za tebe vazi moraš prskati Coragen .
Sa bakrom ne mešaj ništa možeš napraviti štetu. Prskaj kasno uveče ne ujutru zbog jutarnjeg prskanja i imaš ona oštećenja.
Idi folijarno više puta Calcijum organo ako mozes da nabavis ili vuksal calcijum ti si u startu imao manjak calcijuma zato i imaš te fleke.
Rešenje ti je prskanje svakih par dana jednom kroz sistem i pokidaj sve plodove koji imaju fleke.
Ako su temparature preko 35 c biljka ne može da usvaja kalcijum.