S
salel
Guest
Naravno. Tih Fatali ima i više od jedne ali da bih ih dobio moraš mi poslati svoju adresu jer ne mogu tek tako na kovertu napisati da prima salel :mrgreen:
stiglo,posijano,niče--HVALA
Naravno. Tih Fatali ima i više od jedne ali da bih ih dobio moraš mi poslati svoju adresu jer ne mogu tek tako na kovertu napisati da prima salel :mrgreen:
stiglo,posijano,niče--HVALA
Kada smo već kod papričica,ima li tko,ili može nabaviti Peter Peper.Mogu biti crvene,žute ili naranđaste.Ima li tko za prodati sjeme,bilježim se za stotinjak sjemenki.
Kada smo već kod papričica,ima li tko,ili može nabaviti Peter Peper.Mogu biti crvene,žute ili naranđaste.Ima li tko za prodati sjeme,bilježim se za stotinjak sjemenki.
Pa što će ti stotinjak sjemenki. Ko da ćeš s njima na veleprodaju
Kod nas trenutno nigdje, a po internetu sigurno imaš kod thehippyseed company i oni spadaju među najbolje svjetske prodavače i ne šalju križanu robu. Problem s tim papričicama je što se izuzetno lako križaju pa ako uzgajaš dvije ili više vrsta nema šanse da slijedeće godine ne dobiješ nekog mutanta.
Evo mogu ja naručiti ali dolazi tek za tridesetak dana...evo link. Samo što je cijena dosta visoka
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop...es&_from=R40&_nkw=peter+pepper&rt=nc&LH_BIN=1
Imam plan!Prvo ću ih posijati,ako niknu,već ću nešto smisliti,naravno pametnoga kao i uvijek.Pouzdajem se u svoju dosjetljivost.
Malo je osjetljiva na bolesti ali ako je uspiješ zaštiti odlična paprika rana i debelog mesa.
imam 1 pitanje-kakva je to bjela dugačka paprika i koja je to sortaPozdrav svima..
Nije me bilo odavno, sto zbog posla, a iskreno i kada imam vremena zaboravim da dodjem ovde.
Prosle godine cena za papriku kod mene u selu na kvantaskoj pijaci je bila uzasno losa..Crvena extra paprika, sorte slonovo uvo se kretala od 20 do 28 dinara za kilogram, dok je bela dugacka paprika imala nesto bolju cenu.
Samo zato sto mi je u selu velika kvantaska pijaca i ove godine sam krenuo u proizvodnju,a kako ce biti sa svim ovim poskupljenjima goriva, djubriva, pesticida, Bog sveti zna..
Ono sto bih zeleo da saznam od Vas je da ako mozete mi preporucite neke fine sorte crvene paprike roge, kao i bele dugacke paprike, jer bih sortu slonovo uvo zamenio nekom drugom paprikom..
Veliki pozdrav za sve..
Mi je ovde kupujemo pod imenom STRIZANKA..Stize sredinom avgusta meseca, pa ako je cena ok prodajemo je,a ako je cena jako slaba kao sto je bila prosle godine u to vreme, pustimo da pocrveni..
Mnogo bolje se pokazala od svih paprika, nije podlozna toliko poleganju u njivi od roda, kao recimo slonovo uvo, i nenormalno rodi i prvi i drugi rod..