T
teodul
Guest
Na par struka paprike mi se pojavilo nesto kao vene, crvene je boje i nalazi se na listu, gakle crvena zilica. Imali ko ideju sta bi moglo biti?
Na par struka paprike mi se pojavilo nesto kao vene, crvene je boje i nalazi se na listu, gakle crvena zilica. Imali ko ideju sta bi moglo biti?
Posijala sam ove godine rasad paprike,pa me interesuje cime da tretiram za sada zemljište u rasadniku,jer još nije nikla,a kad nikne čime da je prskam protiv bolesti i štetočina?Takođe me interesuje kojim đubrivom da je đubrim?U rasadniku imam dobru zemlju pomješanu sa humusom.
HVALA VAM UNAPRIJED
To mi je nešto sitno za debelu paprika, hm debela paprika i još 90 grama? Samo ti "tovi" majkovačku i ona će ti biti zahvalna I do 300 grama! Proizvodi ju Povrtlarski Centar Zagreb, ja sam kupio Poljo Vrtovo pakiranje u Brazdi, nije bila skupa, sada trampim za domaće sjeme iz virovitičkog kraja, isto je dobro. Za početnika laka za uzgojit čak i u kišnoj godini. Jedino zna ju nekad pronaći kukuruzni moljac (zbog žute boje) ali prije će baburu hibrida napasti nego nju Poz
Danas došla iz Starog Gradaca. Naklijam ju u mini plasteniku na ruteru i onda u mini tunele u čupance. I kad je puknem sa kalijom će stići kad i babura iz plastenika A onda rušim cijenu a nije to fora, bolje da ide kasnije, nju u biti ni ne treba saditi prije 15.06. Doduše nisam posijao ni slavonku ni podravku ni hibride,uljenio se nešto ove godine Poz
Ej Siki došla mi domaća Amfora, neko ostavlja sjeme, kažu da je odlična, će da vidimo. Ove godine sadim jedno 20 vrsta povrća- desetak paprika i ostalo plodovit povrće, kupusnjaće, dinje i lubenice...