Ma jok. Supružnici Matotan su prijavili Podravku i Slavonka.
.
Pogrešno napisano mislio na slavonku a napisao stelu ali ostalo sve stoji.
Slavonka niskog rasta a Podravka visokog.
Podravku bi još malo valjalo doraditi ili bacati prvu papriku, srlja previše u grane...
Ima li gdje za kupiti Majkovačka paradajzerica!, Ne mogu je nabaviti već 2-3 godine!!
Mislim na 50-gr pakiranje. Također da li ima i Slavonke u slobodnoj prodaji!?
Znači ništa ni ove godine od paradajzerice kod mene.Poljovrt je nema za ovu sezonu. Znači kupnja samo od male privrede.
A kupiti neki hibrid, mađarski recimo? Tko ima sjeme za ovu godinu trebalo bi biti dobre kvalitete, nije bilo kiša pa vjerujem da nisu prenjeli bakteriozu. Poz
Poljovrt je nema za ovu sezonu. Znači kupnja samo od male privrede.
Dobro veče, nova sam na forumu, čitam vas već duže vrijeme, te imam jedno pitanje za vas pošto se o tome nije nigdje pisalo. Naime u Podravci su mi ponudili sadnju feferona uz krastavce koje radim za njih, ali nigdje nisam našla ništa o feferonima(recimo onim ljutima, žutim). Dali netko od vas sadi iste te može li nešto napisati općenito o njima? Ili možda poznate nekoga tko sadi feferone? Dali jeto išta isplativo za raditi ili bolje da radim neku drugu vrstu paprike?Lijepo vas pozdravljam i nadam se da će mi netko pomoći. :heart:
Nije nikako isplativo i bježi od toga veliko je to sranje.
Dobro veče, nova sam na forumu, čitam vas već duže vrijeme, te imam jedno pitanje za vas pošto se o tome nije nigdje pisalo. Naime u Podravci su mi ponudili sadnju feferona uz krastavce koje radim za njih, ali nigdje nisam našla ništa o feferonima(recimo onim ljutima, žutim). Dali netko od vas sadi iste te može li nešto napisati općenito o njima? Ili možda poznate nekoga tko sadi feferone? Dali jeto išta isplativo za raditi ili bolje da radim neku drugu vrstu paprike?Lijepo vas pozdravljam i nadam se da će mi netko pomoći. :heart: