A meni su miševi u tri noći pojeli oko tisuću tek nikutih i onih koje još nisu nikle paprika - prekopali su kontejnere kao krtice, sve naklijale sjemenke pogrickali.Onda sam im pometala an sedam mjesta otrov - prvi dan. Sve su pojeli i dodatnih jedno tristo sjemenki. Pa sam im stavila na osam mjesta otrov, pa su slijedeće noći sve pojeli i jedno dvijesto sjemenki i biljčice spregrizli. E, onda sam se zapitala šta je to radim - hranim ih kao male praščeke, uredno sve pojedu a živi su i dalje. Pa sam kupila ljepilo i nametala na šest papira i opet te briketiče otrovne - tri sam vlovila četvrti dan i jednog peti, a jedan sad neće niti briketiče niti na ljepilo, ali pomalo tu i tamo vršlja, vidim da rudari kad mu se čefne. Kaj da mu radim.....
Danas mi stiglo seme Kaptura, Ariadni i Misine pošto hoću da probam par plastenika.Seme jako skupo i previše izvikano bez razloga i uporišta za tu skupocu ali to sam znao i do sad ali ono što nisam znao da se seme Kaptura proizvodi na Tajlandu ej ljudi na Tajlandu.
A Sakata semena su uvezena iz Tanzanije i Tajlandu i sve ostale vrste kojima je uvoznik za Srbiji i Hrvatsku je Agrimatico.
Samo da se zna šta se kupuje.