Peradari,samo da vam se pohvalim da mi je pijetao kokinkine šampion na izlozbi u velkoj gorici )))))))
pozdrav svima, želim kupiti domaće kokoši za jaja recimo 10 kom i pijetla i posebno mi se sviđaju Japanske svilene kokoši te bih kupila onako za dušu, ima li tko iskustva sa njima? kakve su po naravi? lete li preko ograde ili slićno? :roll:
Hvala artyman: i nadam se da ce to potvrdit i iduci vikend!
Japanske svilene kokoši nose jaja ali vrlo mala.Njihova jaja su u najmanju ruku duplo manja nego klasična kupovna.E sad ne znam koliko te to zadovoljava.Japanke ne spadaju u nesilice nego u ukrasnu kokoš i nisu domaće pa mi se to pomalo kosi sa tvojim željama.Mislim da se prvo moraš odlućiti da li želiš nesilice ili ukrasne kokoši!
Inače po naravi su vrlo srčane i bez problema se postave na veču kokoš ali prema čovijeku su vrlo ugodne i dosta često mu vole biti u blizini.Uglavnom se zadržavaju na tlu i nije im potrebna visoka ograda.
Filipe sve čestitkke!Koja je to izložba?V. Gorica?Koje udruge si član?
Japanske svilene kokoši nose jaja ali vrlo mala.Njihova jaja su u najmanju ruku duplo manja nego klasična kupovna.E sad ne znam koliko te to zadovoljava.Japanke ne spadaju u nesilice nego u ukrasnu kokoš i nisu domaće pa mi se to pomalo kosi sa tvojim željama.Mislim da se prvo moraš odlućiti da li želiš nesilice ili ukrasne kokoši!
Inače po naravi su vrlo srčane i bez problema se postave na veču kokoš ali prema čovijeku su vrlo ugodne i dosta često mu vole biti u blizini.Uglavnom se zadržavaju na tlu i nije im potrebna visoka ograda.
Hvala vam! Ovo je bila V.Gorica,a iduci vikend je Ivanic. Ja sam u Velkoj Gorici član.
Ne ne Ivanić, Kloštar Ivanić, vidimo se, dolazim, onda možda i kakvu trgovinu obavimo????