Prvo:
uzgajivaćHPK je očito mlad, i zato mu treba oprostiti.
I moj klinac od 3,5 se hoće samo svađati jer je prkosan, kaj god mu kažem, on se odmah naljuti i baci se pod krevet, jer nije po njegovom.
Drugo:
UzgajivaćHPK, napisao sam ti odmah po tvom upitu u postu 433, kako se stavljaju slike na forum, tako nešto detaljno nisam napisao ni ženi, jer joj ne treba, pa ti reci da ti nismo pomogli.
3:
Pališ se na guranje, ali i to će te proći
4:
Ja sam počeo sa kokošima ovo proljeće, jer nisam htio da moja djeca jedu ono smeće od jaja i mesa, a osim toga imam preveliku površinu za kositi, pa sam mislio da će mi kokoši pomoći da smanjim košnju....;O)
Ove godine kupio sam oko 60 pilića, dakle malih, oko 25 smo zaklali, ostalo mi je 17 na lageru od kojih je napokon i ona od 7 mjeseci počela nesti jaja. Sve ostalo 60-25-17=18, pojelo mi što sa zemlje, što sa zraka, a ja sam neiskusan sve to pregrmio, bio tužan, ali život ide dalje. Razlika je očito ta, da ja govorim engleski , pa puno više naučim na toj vrsti stranica sa tog govornog područja, te tako dobijem odgovore na sva pitanja, osim HVALA Hrvach, GERME.
5:
UzgajivačHPK, ako misliš da sam te povrijedio, ispričavam se i pitaj što treba, ali mišljenja sam da još uvijek trebaš puno naučiti u životu o ljudima i svijetu oko sebe.
Sretna ti Nova Godina od mog Koke, najstarijeg i jedinog preživjelog u jatu, kokoši Hrvatica.