Daj mi malo objasni to sa raskvocavanjem, znači ona uredno nese jaja, i onda recimo u proljeće počne samo sjediti na jajima i ne miče se, ili ja moram ostaviti jaja u gnijezdu pa ona skuži da tu nekaj ne štima, i ostane na jajima. Jer trenutačno ona dođe, sjedne u gnijezdo i za 15 minuta je vani na paši. Kaj postoji neki drugi znak kada koka počinje sa raskvocavanjem ?
A ovo sa germom. Kad se počinje davati germa, ako želim da koka počne sjediti na jajima ?
Hvala
filip,ajde reci mi nesto o patkama japankama o njihovom razmnožavanju ja imam 2 patke i jednog patka i stari su oko 2 mjeseca kad mogu očekivati podmladak ,a kokoši domace su mi neke stare 5 a neke su mi stare stare 8 mj. i neke su pronijele kad da njima počmem davati kruh da mi se raskvocaju ,@ donmarco to ti znaci da koka počme sjediti na jajima kad se iznese, u proljeće im ostavljaj jaja na gnjezdu i u roku od 21 dan ce ti izaci mali pilici ukoliko tvoje koke imaju spolno zrelog pijevca koji ima bar 6 mj. to je sve sto znam. e i što je to germa jeli to kruh u kojem ima kvasca jer prvi put cujem za to