• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plasman i prodaja proizvoda

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Re: prodaja

I dalje špijuniramo kineske cijene ;)

Good day!
I am sending you the ya pear quotation for 18kg and 10kg.

Ya pear

22.032MT/40'RF
18kg 80pcs
FOB tianjin $6.25/ctn

21.56MT/40'RF
10kg 44pcs
FOB tianjin $3.7/ctn

10kg 40pcs
FOB tianjin $3.85/ctn

We ensure the consistent good quality and the timely delivery time. if you have any demand, please contact with me.

Čuvajte se kredita voćari!!!

karla

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
536

quote="Kontam"]Čuvajte se kredita voćari!!![/quote]
Što se tiče kredita baš me zanima što se može povoljno dobiti, poslovne banke odgovaraju da od HBOR-a ne dobivaju sredstva pa nemogu plasirati njihove kredite, a HABOR nas upućuje na poslovne banke da to sve dobro i redovno funkcionira. Radi se o kreditima HBOR-a, 4% kamata, trajni nasadi. Ima li tko iskustva!!!??

D

Drazen

Guest

Poštovani,

Prvi šleper otišao za Rusiju!

LP!

karla

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
536

Za Dražena-čestitke na uspješnom poslu.
Dražene, bila bi ti veoma zahvalna kad bi pomogao sa par savjeta vezano uz marelicu i te dvojbe koje sorte saditi, gdje nabaviti sadnice, na kojoj podlozi i sa nekoliko svojih savjeta jer si u tom poslu pa da s nama početnicima ili koji to tek budu podjeliš nešto iskustva.
A naravno i nešto na temu sušenja-kapi-apoklepsije marelice; uzgojnom obliku i sve drugo koliko možeš da napišeš.

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Drazen kaže:
Poštovani,

Prvi šleper otišao za Rusiju!

LP!
prijatelju a šta je bilo u šleperu? :scratch :scratch

D

Drazen

Guest

Poštovani,

Dakle, prvi šleper jabuka otišao u Rusiju.

Eto, jel sada bolje

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

Drazen kaže:
Poštovani,

Dakle, prvi šleper jabuka otišao u Rusiju.

Eto, jel sada bolje
nisam želio biti zločest,samo me zanimalo čega!
imaš li u planu ponudu širiti i za drugo voće,npr.šljive? :scratch

A

aljmas

Guest

jel ima netko rješenje za jabuku oštećenu ledom

dakle nije probijena kožica ali jabuka je dobila nagnječenje udarac

molim nemojte mi reći da je predam u industrijsku jel to nama smisla na te valute cijene i uvjete transporta

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

kolega je lani od takve dao napraviti sok od jabuke-bistri,i do nove godine sve prodao,i sam sam kupio oko 50 l u par puta,ili rakija..... :partyman: :supz: :vragek:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Odličan sok bude od jabuke, a i cijena nije mala. Dobro riješenje. 5 litara soka 40 kn doduše od BIO jabuke.

A

aljmas

Guest

ma imam 80 t pa mi je zao sve u sok imati cu 40000 l mislim sam jel ima netko broj od nekog uvoznika u bosni

V

vocar11

Guest

pozdrav,

da li se zna kakva će biti cijena oraha u ljusci i očišćenog? I tko otkupljuje i koje količine? Uvjeti?

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840

zvonis01 kaže:
kolega je lani od takve dao napraviti sok od jabuke-bistri,i do nove godine sve prodao,i sam sam kupio oko 50 l u par puta,ili rakija..... :partyman: :supz: :vragek:
Ocat

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

I onda sirće od jabuka prodaš peradarima. Svi hvale jabukovo sirće u primjeni :|

Jel tko vidio na šta liči Pink lady u Billi? :lol: :lol: Sramota kako to smiju prodavati a kamoli po toj cijeni, kamo sreće da Lidl opet imau ponudi po 7 kn, uh...

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

"Nakon što se godinama oslanjalo na domaću potrošnju i zaduživanje, britansko gospodarstvo sada mora težište usmjeriti štednji i izvozu, jer u protivnom riskira stagnaciju". Britanski bruto domaći proizvod u međuvremenu će ove godine teško ostvariti stopu od 1,0 posto. "Britaniji slijedi još jedna izazovna godina", dodao je glavni ekonomski savjetnik toga kluba Peter Spencer.

"Više nismo u poziciji da se zadužujemo. Golemi dugovi koje smo nagomilali u posljednjem desetljeću sada moraju biti otplaćeni", upozorava Spencer, ističući kako će potrošnja financijski iscrpljenih Britanaca ove godine porasti za svega 0,4 posto. Dodao je ipak da bi britanskom gospodarstvu krenulo nabolje kad bi povećalo trgovinu s brzorastućim azijskim gospodarstvima poput Kine.

Nema više trešnje po 30 eura sigurno i to narednih 10 godina.

T

Tomyslav

Guest

Kakvo je stanje na našem tržištu sa prodajom krušaka?

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792

ma kao i ostalo,jedino je cijena viša od ostalog voća ali idu male kolčine kao konzumna

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Kruške se sve rasprodaju, ljetni i zimski sortiment, tu nemaš brige. Samo razumna cijena jer ju kinez prodaje oko 1,7 kn dok dođe u HR, carina + pdv...

T

Tomyslav

Guest

Pa kolika je cijena te kineske kada dođe u Hrvatsku?A i sumnjam u kvalitetu te kineske ali normalno kod nas kvaliteta je manje bitan pojam.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,844

Jel ima nešto da ovi kinezi ne rade, uništiće sve...

Na vrh